Annonse

Grease stjernen har fått nye oppdateringer fra legene – og kjemper nå for livet!

Av

Olivia Newton-John er en britiskfødt australsk sanger og skuespiller. Siden debuten i 1965 har hun spilt inn en rekke sanger og album, men hun er nok mest kjent for rollen som Sandy i filmen Grease fra 1978. Hun representerte også Storbritannia i Eurovision Song Contest i 1974.
I dag har hun en stjerne i Hollywood`s «Walk of Fame» – en hyllest til hennes flotte karriere.

Olivia Newton-John(69) har avslørt at hun har blitt diagnostisert med kreft for tredje gang.
Hun ble intervjuet av Australias Channel Seven da hun kunngjorde nyheten om at hun hadde kreft igjen.
Hun avslørte også at hun sist ble diagnostisert med kreft i 2013 etter en mindre bilulykke – to tiår etter at hun først overkom sykdommen i 1992.

 

Bilde: Youtube. 

I forbindelse med en medisinsk vurdering, oppdaget legene en klump på skulderen som de opprinnelig trodde kom fra en overbelastning. Videre undersøkelse viste at det var brystkreft som hadde kommet tilbake og spredt seg.
Newton-John avslørte at hun behandler kreften med «moderne» medisiner sammen med naturlige midler. Hun fortalte i programmet at hun har kuttet ut sukker helt fra kostholdet. Hun bruker marihuana til å hjelpe seg med den fysiske smerten. Hennes ektemann, John Easterling, grunnla Amazon Herb Company og dyrker egen cannabis på ranchen deres i California.
«I California er det lovlig å dyrke en viss mengde planter for dine egne medisinske formål. Jeg er veldig heldig som bor i en stat hvor det er lovlig, og at jeg har en mann som er en medisin mann», sier Newton-John


Newton-John har lenge vært en talsmann for brystkreftundersøkelser i Australia siden hun utviklet kreft i 1992. Hun har et kreft senter som er oppkalt etter henne i Melbourne, Australia: Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.
Se intervjuet med Olivia Newton-John her:

Kreften er en tøff sykdom, og vi klarer nesten ikke å forestille oss hvor vondt det er å få den beskjeden. 
Del videre og sende Olivia Newton-John mange gode lykke ønskninger, og du vil også sende en oppmerskomhet til alle i Norge som kjemper mot kreften.

LES OGSÅ: Sjefen for begravelses byrået viser hvordan alle de ansatte på pleiehjemmet viste respekt til den avdøde! Rørende!

Forsidebilder: Facebook og Youtube. 

Relaterte artikler