-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemMenneskerGravid kvinne får sjokkbeskjed av legene - ultralyden avslørte det utrolige!

Gravid kvinne får sjokkbeskjed av legene – ultralyden avslørte det utrolige!

- Annonse -

Gravide Zoe Plastiras(23), fra Buckinghamshire i England, kontaktet legevakten på grunn av pusteproblemer og andre helseproblemer mens hun nærmet seg termin.
Hun ble røntgenfotografert på sykehuset og funnet viste at det var noe fryktelig som vokste i kroppen hennes.

«Jeg husker sykepleieren sa: ‘Hvor mye vil du vite?’ Jeg sa: ‘Alt – jeg er i ferd med å bli mamma. Jeg må vite alt’» husket den forstenede kommende forelderen. «Det var da hun ga meg nyheten om at de hadde funnet en masse på størrelse med en grapefrukt i brystet mitt, og jeg ble testet for kreft.
Da jeg så svulsten for første gang – ble jeg lamslått», sa Zoe ifølge Mirror https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/my-unborn-baby-saved-life-28865884

Publisert av Zoe Plastiras Søndag 28. august 2022

- Annonse -

De fant en 11 cm kreftsvulst nær hjertet, og hun ble diagnostisert med Non-Hodgins lymfom https://nhi.no/sykdommer/blod/lymfekreft/non-hodgkins-lymfom/ som er en kreftform som kjennetegnes som ukontrollert vekst i lymfevev, og hun var 8 måneder på vei!
«Å se størrelsen på den ved siden av hjertet mitt var sjokkerende. Jeg kunne ikke tro hvor stort det var og at det hadde vært inni meg uten at jeg visste det»

Publisert av Zoe Plastiras Søndag 25. desember 2022

Legene utsatte behandlingen til etter fødselen fordi Zoes symptomer var lave.
Zoe merket at diagnosen forverret den allerede utmattende svangerskapsprosessen, og hevder at den «forferdelige angsten og stresset» førte til at vannet gikk to uker for tidlig, og barnet måtte forløses med akutt keisersnitt.
«Jeg var så bekymret for hva slags behandling jeg ville trenge fremover. Opprinnelig ble jeg fortalt at jeg skulle trenge åpen hjerteoperasjon som skremte meg. Det ville betydd at jeg ikke kunne løfte mitt eget barn i to-tre måneder mens jeg ble frisk. Tanken på dette var hjerteskjærende, jeg gråt så mye», forteller Zoe.


Lille Ophelia ble født, hvorpå legene bestemte seg for å forkaste brystoperasjonsalternativene og i stedet la Zoe gjennomgå seks runder med kjemoterapi.
«Jeg vil alltid være takknemlig for datteren min fordi jeg tror de aldri ville ha funnet denne massen hvis det ikke var for at hun dyttet alt rundt i kroppen min. Hun reddet i grunnen livet mitt, sier Zoe.
Zoe vil gjennomgå en PET-skanning etter cellegiftkuren for å se om hun er kreftfri. Hvis det fortsatt er tilstede, vil legene vurdere å sette henne på mer cellegift eller strålebehandling.

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne rørende historien. 

LES OGSÅ: «Hver gang vi møtes» Ingebjørg Bratland deler en ærlige beskjeden: «Jeg er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -