11.2 C
Oslo
tirsdag, juni 6, 2023
HjemHelseGode tips: Slik kan du enkelt kurere fyllesyken

Gode tips: Slik kan du enkelt kurere fyllesyken

- Annonse -

Fyllesyke kan være en plagsom og ubehagelig opplevelse, og det er ikke uvanlig å ønske å unngå denne tilstanden. Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å forebygge og behandle fyllesyke.

Det første du bør gjøre er å få i deg væske. Alkohol fører til dehydrering, så det er viktig å drikke mye vann eller annen væske for å erstatte det som har blitt tapt gjennom svetten. En annen god løsning kan være å drikke elektrolyttdrinker, som hjelper til med å erstatte de næringsstoffene som har blitt tapt gjennom svetten.

Bilde: Pexels
- Annonse -

En annen måte å lindre hangover på er å spise noe. Mange mener at en sandwich med pepperonipølse eller et hardkokt egg kan hjelpe, siden de inneholder enzymet triptofan, som kan hjelpe kroppen å produsere serotonin og dermed lindre hodepine.

En annen mulighet er å ta et par paracetamol eller ibuprofen. Disse smertestillende midlene kan hjelpe med å lindre hodepine og eventuelt andre smerter du kan ha. Men husk at du ikke bør ta for store doser, da dette kan være skadelig for magen din.

Det siste rådet vi vil gi er å ta det med ro. Hangovers kan være utmattende, så det er viktig å gi kroppen litt tid til å komme seg. Prøv å sove litt ekstra eller sett deg ned med en god film og la kroppen få hvile.

- Annonse -

Husk at det alltid er viktig å drikke ansvarlig og ikke overdrive. Men hvis du likevel ender opp med en hangover, er dette noen mulige løsninger du kan prøve for å føle deg bedre igjen.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Kong Harald deler følelsesladet beskjed med folket –  nå har han tatt valget

Kilde: Mayo Clinic. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -