Annonse

Gå ned opptil 9 kg på 7 dager med denne dietten! Egg og grapefrukt!

Av

Følger du denne dietten kan du gå ned hele 9 kilo på bare 1 uke!

Grapefrukt er kanskje ikke det man spiser mest av. Smaken er litt bitter, men visste du at denne frukten faktisk forbrenner fett?  Det er helt sant!  Grapefrukt øker forbrenningen. Egg og eggehviter inneholder tonnevis av proteiner. Så kombinasjonen av egg og grapefrukt er perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt.

 

Pixabay

Hver dag  i syv dager skal du få i deg 5 grapefrukter og 5 til 9 eggehviter. Hvordan du fordeler dette ut over dager, er opp til deg selv. Et alternativ kan være å spise en halv grapefrukt og en eggehvite hver time. Føler du at syv dager blir for lenge for deg og kroppen din, kan du stoppe etter 3-4 dager. Resultatene vil vise seg uansett!


 

Pixabay

 

Det er veldig viktig å få i seg nok vann når man går på denne dietten. Et tips kan være å alltid ha vannflasken i nærheten. For å rense kroppen anbefales det også å drikke en kopp med usukret grønn te når du står opp og før du legger deg om kvelden. Kombinerer du denne dietten med rundt 40 minutter daglig aktivitet, er du garantert å se resultater!

Fordi denne dietten er såpass streng, anbefales den ikke til folk som har alvorlige helseplager.

Del videre med dine venner, slik at de også kan prøve denne dietten!


Prøv også denne dietten: Gå ned opptil 5kg på KUN 3 dager! Prøv militær-dietten du også!

 

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler