Annonse

Frank Løke har fått uventet støtte fra en kjendis – etter det sjokkerende nakenstuntet!

Av

Etter nakenstuntet til Frank Løke har han fått uventet støtte! En kjendis som også har vært lettere påkledd! 

Som de fleste kanskje har fått med seg så røk Frank Løke ut av «Skal vi danse» etter nakenstuntet sitt. Det har vært mye publisitet i ettertid etter at han entret dansegulvet i en «Borat» antrekket.

TV2 mener at de ikke har godkjent antrekket og dansepartneren hans ble helt sjokkert, og etter stuntet valgte TV2 og sparke han fra programmet.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Hva om dette var avtalt spill?🤔 Ville dere som bare skriver «skitt» hatt like mye hat i meldingene deres, og sympati til min dansepartner, hvis dere alle har blitt lurt?🤔 Jeg sitter på SMS`er som beviser dette og «Skal Vi Danse`s»🕺🏽💃🏼egen pressesjef, som nå plutselig har blitt sykemeldt visste også om dette. Hvorfor sier hun ingenting om dette nå?🤔 Planen vår var at partneren min skulle innta offerrollen og vurdere å trekke seg, bare for at vi skulle få alle øyne på oss og for å sanke stemmer👊 La oss si at det funket, men problemet og fokuset ble ikke på at vi skulle bli sammen igjen, men heller på hat og sympati👊 Hun ble tilbudt krisehjelp fra TV2 og fikk så mye sympati, at det ble umulig for henne å si at dette bare var avtalt spill, da ville hun bli slaktet. Hvorfor skulle hun plutselig trenge krisehjelp for en Borat-dans, som vi også 2 dager tidligere utførte i regi av TV2. Samme dans gikk også non-stop på Nyhetskanalen som teaser før live-sendingen lørdag. Merkelig hvordan latter og skuespill kan bli til sextrakkasering, metoo og «følte meg som et gissel» to dager senere Dette blir rett og slett for dumt og noe jeg ikke aksepterer😠

Et innlegg delt av Frank Løke (@actionfrankloke)

Det har stormet som mest i alle kommentarfelt i hele Norge når folk har ytret sine meninger om det han gjorde.

Se intervju med Frank Løke nederst i artikkelen.

Nå har han fått støtte fra uventet hold, Thomas Gullestad «fingern», som deltok på «Mitt Danscrew» på TV2. Og i et av dansenumrene valgte han også være litt lettkledd i bare truse.


Nå har han postet et bilde med kommentar på Instagram, som gir full støtte til Frank Løke, han sier:

«Je suis Frank Løke», som betyr «Jeg er Frank Løke».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Je suis Frank Løke

Et innlegg delt av Thomas Gullestad (@fingern)

 

Frank Løke sier selv på Instagram «Takk for støtten fingern».

Han har valgt å holde seg unna journalister, men nå etter han har kommet hjem har han valgt å snakke med Dagbladet.

Han forteller at han snakket med flere av de andre deltakerne fra «Skal vi danse», rett etter at TV2 hadde gitt klar beskjed om at han var ferdig i programmet. Han ble oppfordret til å prate med de angående avgjørelsen, men TV2 hadde bestemt seg og det var ikke villig til å endre sitt standpunkt.

Hør selv hva Frank Løke sier til Dagbladet:

Hva syns du om at Fingeren støtter Frank med dette bildet? Er det greit eller ikke? 
Skriv gjerne din kommentar i kommetarfeltet! 

LES OGSÅ: Nå avslører Frank Løke hva som egentlig skjedde –  Franks egne ord: Hva om dette var…..

Forsidebilde: instagram skjermbilde / actionfrankloke og Youtube skjermbilde

Relaterte artikler