4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilieFosterforeldrene tok imot en 10 år gammel gutt som ingen ville ha...

Fosterforeldrene tok imot en 10 år gammel gutt som ingen ville ha – så viste han dem hvem han egentlig var!

- Annonse -

Dominique og Kevin Gill fra Tennessee bestemte seg for å åpne hjertene sine og bli fosterforeldre i 2018.
Det var da de først møtte den lille gutten Andrew, som var foreldreløs og i desperat behov for et stabilt og kjærlig hjem. Familien bestemte seg for å gi ham nettopp det, og han ble en del av deres familie som fosterbarn fram til de fant en permanent adoptivfamilie.
På dette tidspunktet hadde foreldrene til Andrew blitt fratatt foreldreansvaret for han og hans fire søsken som ble umiddelbart adoptert.

Ifølge Andrews historie hadde han vært under omsorg siden han var seks år gammel. På
«Fra starten av var holdningen vår at vi skal hjelpe ham til vi finner et fast hjem til ham et sted», forteller Dominique.
Det var imidlertid lettere sagt enn gjort ettersom ingen så ut til å vill ha noe med Andrew å gjøre.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Fosterforeldrene forklarte at han i begynnelsen bare satt på rommet sitt og så på gamle bilder. Han ville aldri snakke, og han holdt alltid døren lukket, og han ropte høyt til alle som prøvde å komme nær ham.
Andrew og sønnen Joc ble ikke bestevenner den første dagen de møttes, eller den andre, men på den tredje dagen begynte de imidlertid å innse noe.
«Vi hadde mange ting til felles,» sa Andrew.

Vennskapet fikk Andrew til å føle seg komfortabel nok til å begynne å åpne hjertet sitt for Gill-familien som begynte å føle økende kjærlighet til ham til gjengjeld.
På et senere tidspunkt kom også sosialmyndighetene til den konklusjonen at Andrew var klar for å bli overført til den endelige adoptivfamilien, men ble senere kansellert.
«Men da den andre avtalte adopsjonen ble kansellert, forsto jeg at Gud satte Andrew inn i livene våre med vilje. Gud ønsket at adopsjonen skulle mislykkes slik at han kunne komme tilbake til oss», sa Dominique og Kevin.

De spurte ham om han ville være en del av familien deres fordi de ønsket å adoptere han og Andrew smilte umiddelbart og sa «Ja!»


- Annonse -

Se video og hør deres historie her:

Del gjerne videre denne historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Per Sandberg og Bahareh Letnes deler ærlige ord forholdet: «Mye konflikt og drama..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -