Annonse

Det første dyret du ser i dette bildet avgjør hvilken personlighet du har! Hvilket dyr ser du?

Av

Personligheten vår består av mange forskjellige trekk. Kombinasjonen av disse trekkene er unik for hver enkelt, og den avslører også hvilken personlighet man har.
Hvordan man oppfører seg og hvilken holdning man har, preges av hvilke primære hovedtrekk personligheten har.

De primære personlighetstrekkene du har, vil påvirke hvordan du oppfører deg i en bestemt situasjon.
Det som er litt komplisert er at personligheten din lærer deg å tenke på en måte som den helst vil at du skal tenke på.
Altså, personligheten din får deg til å se ting slik den vil at de skal vises.

Nedenfor vil du se en illustrasjon som beskriver hvordan det fungerer. Kanskje illustrasjonene vil vise deg hvordan personligheten din påvirker hva du ser?
Ta en titt! Hvilket dyr ser du først?

#1 Hund

 

Modig, uselvisk, lojal og beskyttende – disse egenskapene forbindes ofte med hunder. Det er veldig få mennesker som faktisk har disse egenskapene. Hvis det første dyret du så på bildet var en hund, kan du klappe deg selv på skulderen. Det betyr nemlig at du er en av de svært få menneskene som besitter alle de nevnte egenskapene ovenfor. Du kan være uselvisk og kjærlig, lojal men rå, beskyttende og lekende. Du er en blanding av noen av de mest sjeldne personlighetstrekkene i verden! Du er uten tvil elsket av alle som kjenner eller har kjent deg.


#2 Due

 

Så du en due? Duer er et symbol på evig kjærlighet og fred. Hvis duen var det første dyret du så, betyr det at du har en vis sjel. Du vil alltid for noen være et symbol på håp. Du er tålmodig, rolig og pleiende. Du er i harmoni med deg selv. Å føle en ro og harmoni med seg selv er en sjelden ting!

#3 Hingst

Var en hingst det første du så? Det betyr at du er av den ambisiøse typen. Rå, vill og fri! Du jobber hardt for å oppnå suksess, og ingenting vil stoppe deg fra å være og føle deg fri. Du er ikke akkurat typen til å holde deg unna kamper, og du jobber hardt og ærlig. Du kjenner deg selv godt og er virkelig i kontakt med ditt indre. Å skille seg ut er ingen sak for deg! Personlighetene din er drevet, eksemplarisk og ærlig.

#4 Ørn

Ørnen er ett av naturens villeste rovdyr. Den er bygget for å fly høyt oppe i luften, og den er både vill og fri. Hvis ørnen var det første dyret du så da du så på bildet, betyr det at du er fokusert. Du er også motivert for å oppnå dine mål og dine ønsker. På samme måte som en ørn tviler du aldri på beslutninger du tar. Med en gang du har bestemt deg for noe, går du virkelig for det! Litt som når ørnen finner seg et bytte, stuper ned og fanger det før den flyr avgårde til der ingen kan ta den.

#5 Hane

En hane er smart, rask og hovmodig. Hvis en hane er det første du så på bildet, er ett av hovedtrekkene ved personligheten din utholdenhet. Til tross for hanens lille kropp, er de kjent for å være sterke. På samme måte som hanen ser du kanskje ufarlig ut. Men når det virkelig gjelder er det ingen tvil om at du vil kjempe for det du tror på.

#6 Kneler

Var det første dyret du så på bildet en kneler? En kneler er en mester når det gjelder tålmodighet. Den kan stå stille i timevis mens den venter på byttet sitt. Hvis du så en kneler betyr det at du har sterke instinkter. Din er absolutt i kontakt med ditt indre. Du følger magefølelsen din og du får det ofte som du vil. Du er din egen sjef og du har en kampånd som fører deg fremover.

#7 Sommerfugl

 

Sommerfugler går fra å være larver, til å leve i en puppe, til å en dag blomstre til en av naturens vakreste skapninger. Sommerfuglen er derfor et symbol på skjønnhet og endring. Hvis sommerfuglen var det første du så, betyr det at du lett tilpasser deg, du kan endre deg etter behov og du er fleksibel. På lik linje som med sommerfuglen, vil du gå fra å være en larve til å en dag blomstre til den personen du virkelig er ment å være.

#8 Krabbe

Hvis en krabbe var det første du så, betyr det at du er ekstremt lojal. Du har alltid satt behovene til de du elsker foran dine egne. På samme måte som krabben, er du hard på utsiden og myk på innsiden. Det at du så krabben først, betyr at du aldri noensinne ville ha sviktet de som stoler på deg.

#9 Ulv

 

Var en ulv det første du så? Da er du sterk og fryktløs. Ulven lever i flokk, men de er også ensomme dyr. Ulven er en ensom kriger! Du kan være blant mange mennesker, men din indre personlighet kommer alltid til å skille seg ut. Å være en ulv er en spennende men også ensom affære. Heldigvis er du, på samme måte som ulven, bygget for å håndtere absolutt alt!

Hva så du? Stemte dette med din personlighet?
DEL gjerne videre med alle dine venner, og spør hva de ser på dette bildet! 

Prøv også denne: Dette er hva din sovestilling sier om din personlighet!


Forsidebilde,bilder og kilde: Kilde

Relaterte artikler