Annonse

Forskning viser: Dette er grunnen til at du burde spise is hver eneste dag!

Av

Nå kan alle iskremelskere bare glede seg! Forskere har funnet ut at den deilige iskremen du spiser som gjør deg så glad, også har noen supre helsemessige fordeler!
Iskrem er bra for helsen din!

Pixabay

OK, så vi alle liker å spise iskrem på en varm sommerdag … vel, vær så ærlig, vi elsker vel alle å spise iskrem hver dag! Vi har alle hørt om de mange ulempene med å spise iskrem, men som lovet har vi funnet noen helsemessige fordeler ved å spise vår favoritt velsmakende frosne godbit.
Her er alle fordelene ved å spise iskrem:

Vitamin kilde
Visste du at iskrem er en stor kilde til vitaminer A, B-6, B-12, C, D og E! Det stopper ikke der. Tilsynelatende inneholder iskrem vitamin K, som forhindrer blodpropp.
La oss ikke glemme at iskrem også inneholder niacin, tiamin og riboflavin.

Det gir deg energi
Ikke bare har iskrem næringsverdi, det er også en utrolig energikilde. Iskrem er rik på karbohydrater, fett og proteiner, som er alt som trengs for at kroppen vår skal produsere energi. Det kan også hjelpe deg med å gå ned i vekt, men alt med moderasjon.

Pixabay

Det stimulerer hjernen
Iskrem stimulerer trombotonin, som er et hormon av lykke og bidrar til å redusere stressnivået i kroppen. Is er laget av melk, som inneholder L-triptophane, som er en naturlig beroligende middel og hjelper til med å slappe av i nervesystemet. Det bidrar også til å forhindre symptomer på søvnløshet.»
En studie som ble publisert ved Kyorin University i Japan, viser at personer som spiser is på morgenen hadde lettere for å ta til seg informasjon enn de som ikke spiste is. En teori er at kulde klarner hjernen. De testet også effekten av å drikke et glass iskaldt vann på morgenen, men dette gav ikke samme effekt.


Pixabay

Du kan gå ned i vekt
En studie som ble publisert i American Journal of Clinical Nutrition viste at kvinner som spiste en del melkeprodukter med naturlig fettinnhold per dag, som iskrem, gikk ned i vekt. Men det finnes begrensninger her, du kan ikke spise en liter med is hver dag, men litt kan du spise med god samvittighet.

Bilde: Kilde

Kilde til mineraler
Mineraler som kalsium og fosfor finnes i iskrem. Kalsium er et viktig mineral for oss, da det opprettholder sterke bein og reduserer sjansene for nyrestein. Humørsvingninger og PMS kan også forebygges ved å spise iskrem. Hvem skulle tro det?

Med så mange fordeler som kan komme ved å spise is, er det sannsynligvis like mange helseproblemer som kan oppstå ved å spise for mye.
Velg smakene dine klokt og spis ansvarlig. Og husk, alt med moderasjon!

Del denne gode nyheten med alle dine venner – Absolutt alle burde få med seg denne gode nyheten!

LES OGSÅ: Da er det bare å glede seg! Popcorn er like bra som frukt og grønnsaker! Dette er grunnen!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler