10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemFamilieForskning viser at det å reise på strandferie er bra for helsen...

Forskning viser at det å reise på strandferie er bra for helsen din! Les hvorfor her!

- Annonse -

TA MED FAMILIEN PÅ STRAND FERIE!

Dersom du skulle trenge nok en grunn for å overbevise resten av familien om at årets ferie skal legges til sol og strand, så har du den her!

- Annonse -

Som barn vokste jeg opp med havet som nærmeste nabo og tanken på å ikke bo i nærheten har aldri appellert til meg, så derfor er jeg svært glad i dag at både min mann og våre barn føler samme tilknytning til havet som jeg gjør. Jeg har ofte fundert over hvorfor vi har denne tilknytningen til alt som er blått og skinnende, svaret fikk jeg nylig skriver Melissa Willets / blogger og skribent.  Mer om henne nederst i artikkel.

Det viser seg nemlig at forsking viser at det er en rekke fordeler ved det å bo nær vannet, det å ha havet, ett vann, en elv eller en innsjø i nærheten viser seg å være bra om man er deprimert og det gjør at man føler seg mer kreativ da vannet har en avslappende effekt på hjernen.

Fordelene er mange med å være nær have, les mer her Todaysmama.com

- Annonse -

Det at vann har en positiv effekt på humøret og virker stress reduserende vil vel neppe komme som noen overraskelse på noen.

Pixabay

Sist men ikke minst tenk at du sitter og ser ut over det store vakre nesten uendelige havet, blir man ikke da påminnet over hvor fantastisk jorden er og hvor små våre problemer egentlig er i forhold. Sitt der og la tankene dine vandre og drømmene dine ta over mens du stirrer ut over det dype blåe havet, da kan det virke som om alt, ja selv det mest umulige blir mulig!

Pixabay

 

Basert på alle de positive følgene ved å være nær vannet så viker det ganske klart for meg at dersom du ikke er så heldig at du alle rede bor nært så burde du starte og planlegge en ferie for deg og familien til en varm plass hvor dere bare kan nyte tilværelsen og stirre ut på havet. Trenger du ytterligere grunner for å overbevise din bedre halvdel, kan du si at forskning viser at familie ferier har en positiv langtidsvirkning på barnas lykke. Skulle ikke pengene strekke til, så vær litt kreativ da og ta med familien på en dags utflukt til havet, ett vann, en elv eller innsjø i nærheten av hjemmet deres.

Pixabay

Både du og familien din vil takke for dette i etterkant!

Del gjerne videre med dine venner på facebook!

Artikkel inspirert av Melissa Willets som er en blogger og skribent, hun skriver mye om det å være mamma og foreldre.
Følg henne gjerne på hennes facebook her
spitupnsuburbs

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -