Annonse

Forskere avslører gode nyheter: Er du trøtt hver morgen? Dette er hva det betyr!

Av

Det er ikke alltid like lett å stå opp hver morgen når klokken ringer. Noen står opp med en eneste gang de hører klokken ringe, mens andre må slumre mange ganger før man klarer å komme seg ut av sengen. Vi har ofte hørt utrykkene: Er du A eller B menneske? Og noen ganger er det ikke alltid like lett å vite hva man egentlig er. Men er du en av de som sliter med å våkne hver morgen, da er dette en god ting for deg å lese denne artikkelen.

Pixabay

Forskere har nå kommet frem til at de som ofte sliter med å stå opp hver morgen, faktisk er et tegn på høy intelligens.
Den nyere studien som er skrevet om på Aftonbladet, viste at personer som hadde høyere IQ la seg mye senere hver kveld. Og stod opp mye senere hver morgen.

Bilde: Kilde

Det er to forskere som står bak denne studien. De heter Satoshi Kanazawa og Kaja Perina
Det kom frem i studien at de som hadde høyere IQ ofte var mer nattmennesker og la seg senere.
I studien fant de ut at de som hadde høyeste IQ ofte ikke la eg før etter kl 00:00- Og snitt leggetid for disse personene var kl 00:29.


Kjenner du deg igjen? Kanskje det er en naturlig forklaring.
Mennesker er konstant under utvikling, og fra gammelt av før vi hadde klokker og alle elektriske hjelpemidler, så styrtes vi mye av sollyset. Men igjennom tiden har vi nå begynt å tilpasse oss dagens samfunn, spesielt de smarteste har tøyet grensene for å tilpasse seg. Og gjør naturlig dette for å få mer ut av hver eneste dag.

Vi kan ikke ta en slik forskning som dette 100 % seriøst, om det faktisk er slik det virker. Men det er gøy at de faktisk har forsket på dette og laget en rapport etter endt studie. Vi kan jo velge og være glade for dise gode nyhetene om at det er bra og være trøtt om morgningen.

Bilde: Kilde

Det er bare å gratulere deg som er trøtt hver morgen, det er nå bevist at det kan være et tegn på at du har veldig høy intelligens. Høres dette ut som deg selv eller noen du kjenner? Kanskje du burde dele denne saken videre med dine venner.


Trykk på dele knappen og spre de gode nyhetene med alle dine venner som også er trøtte hver morgen!

LES OGSÅ: Føler du deg ofte trøtt og oppblåst? Da burde du rense tarmene dine med denne drikken!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler