Annonse

Slik kan du forlenge livet ditt med noen ekstra år! Følg disse enkle rådene!

Av

Dette er hvordan du kan forlenge livet ditt med noen ekstra år. 

Det gjøres mye forsking på DNA og hvordan man kan få ett lengre og bedre liv, men det finnes også en rekke tips til hvordan du kan forlenge ditt eget liv:

 1. Spis hjemmelaget sunn mat, ved å kutte ut junk Food og spise sunt kan du legge til ca. 10 år ekstra.
 2. Bytt ut kaffen med grønn te, dette inneholder mye antioksidanter og vil styrke hjerte og hjernen din.
 3. Mediter 15-20 minutter hver dag, dette er med på og gjenopprette hjernecellene, gjøre at vi sover bedre og reduserer hjerte og karsykdommer og kan forlenge livet med hele 5 år.
 4. Kanskje lettere sagt enn gjort, men ha ett lykkelig ekteskap, de som er lykkelig gift lever lengre enn de som ikke er det.
 5. 20- 40 minutter med fysisk aktivitet hver dag vil ikke bare holde kroppen din sunnere, men også være med på og gi deg noen ekstra år.

  Pixabay
 6. Ved å bytte ut kjøtt med fisk vil du kunne forlenge livet med ca. 2,5 år, fettsyrene i fisk har også en positiv effekt på hjerne og vil minske risikoen for Alzheimers .
 7. Vær sosial og tilbring tid med familie og venner, dette gjør deg lykkeligere og vil kunne forlenge din levetid med opptil 4 år.
  Pixabay

  LES OGSÅ: Hun lever i en mini campingvong- Vent til du ser innsiden!

 8. Når pensjonstilværelsen kommer så ikke slutt helt med å jobbe og utfordre deg selv, det å holde hjernen i aktivitet og lære seg nye ting vil gjøre at du lever lengre og bedre.
 9. Ha sex minst 3 – 4 ganger i uken, dette styrker hjerte og nervesystemet ditt, stabiliserer hormonbalansen og er jo en fin måte å få inn litt trim på for de som ikke orker å gå på treningsstudio.
 10. De fleste vet at søvn er viktig, så prøv å sov minst 6 timer hver natt.
 11. Viste du at kjæledyr kan forlenge livet ditt med opptil 5 år, nok en grunn til å skaffe seg en hund eller katt.

Sist men ikke minst, husk det handler ikke om å bli eldst mulig, men å bruke de årene vi har på best mulig måte! Så lev i dag som om det skulle være din siste dag!

Del gjerne videre disse smarte tipsene for et lengre liv! 


Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler