12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrForlatt liten skapning med 2 kilo ekstra pels funnet på gaten -...

Forlatt liten skapning med 2 kilo ekstra pels funnet på gaten – men se det lille sjarmtrollet i dag!

- Annonse -

En eldre hund ved navn Larry har rørt hjertene til mange etter å ha gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon takket være omsorgsfulle hjelpere. Larrys historie er et bevis på den utrolige innvirkningen omsorg og kjærlighet kan ha på en forlatt og forsømt skapning.

Larry har blitt forlatt på gaten, tvunget til å klare seg selv uten kjærlighet eller beskyttelse, og etter lang tid med omsorgssvikt var tilstanden hans helt forferdelig.
Pelsen hans var sammenfiltret og gjennomtrukket av avføring. Han kunne knapt bevege seg og han hadde aldri følt omsorg fra mennesker. Den skrekkelige tilstanden hans gjorde det til og med vanskelig å fastslå hvilken rase han tilhørte.

- Annonse -

 

Bilde: Youtube skjermdump

Men heldigvis finnes det mennesker som har viet sitt liv til å hjelpe dyr som Larry. Han ble tatt med til et senter i Manchester, England, hvor han fikk den omsorgen han så sårt trengte. Veterinærene måtte berolige ham før de kunne gi ham den nødvendige hjelpen. Pelsen ble klippet av, og hele 2 kg med elendig pels ble fjernet, ifølge Metro.

Under den tette, skitne pelsen dukket en mild og kjærlig hund fram. Larry, som nå blir ivaretatt av senterleder Kay Hawthorn, har fått en ny sjanse i livet. Til tross for å være omtrent 13 år gammel og en blanding av puddel og malteser, har Larry fått ny vitalitet.
Nå kan Larry endelig løpe rundt igjen og nyte livet slik han ikke har kunnet på lenge. Hans nye frigjorte energi og glede over livet viser hvor mye omsorg og kjærlighet kan gjøre for en skapning som har lidd så mye.

Bilde: Youtube skjermdump

- Annonse -

Larrys historie er en påminnelse om viktigheten av å vise omsorg og ansvar for våre firbente venner. Hvis du eller noen du kjenner har vanskeligheter med å ta vare på et kjæledyr, oppfordres du til å søke hjelp fra lokale veterinærer eller redningsorganisasjoner.

LES OGSÅ: Øivind Blunck deler ærlig helsebeskjed om kreften: «beintøft…»

Del gjerne videre slik at flere av dine dyrevenner får med seg denne rørende historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -