Annonse

Foreldrene tar et siste farvel med sin datter – Minutter senere hører de et skrik fra rommet!

Av

Bella Moore-Williams ble diagnostisert med en uhelbredelig sykdom, og hennes foreldre ble fortalt at hun bare hadde timer å leve.

Mamma og pappa Francesca og Lee, 44 var helt knust da de ble fortalt at de måtte ta det siste farvel med sin datter. Den 21. samlet de hele familien for å ta det siste farvel.
Francesca og Lee tok de «siste bilder» av den lille jenta sammen med broren sin.
Legene konstaterte at Bella hadde mangel på vitaminer på grunn av et virus. Dette gjorde sitt til at kroppen hennes ikke klarte å produsere tilstrekkelige med vitaminer. Hun manglet vitaminet biotin. Det er 1 av 60 nyfødte som rammes av denne sykdommen som gjør at cellene i kroppen ikke vokser på en naturlig måte

Bilde: Lee Moore-Williams/Facebook

Hun ble lagt i respirator, men det så ikke ut som Bella skulle klare seg. Foreldrene måtte ta avgjørelsen om at de skulle koble fra respiratoren.
Hele familien var samlet på sykehuset, de siste minuttene de hadde med Bella tok de bilder og kysset henne på pannen.
«Jeg holdt hånden hennes og visste at hun tok sine siste åndedrag. Jeg kunne kjenne hvordan hun slapp taket rundt hånden min, men så plutselig grep hun tak i fingeren min» sa pappa Lee til The Telegraph.

Bella begynte plutselig å røre på seg mens hun holdt godt tak i mamma og pappa. Leger ble tilkalt og de så snart at syretilførselen var tilbake på et normalt nivå.

Bilde: Kilde

Legene var sjokkert over dette mirakelet, for Bella gav ikke opp, hun skulle overleve.
Og utrolig men sant, mirakelet Bella er i dag en 2 år gammel frisk jente.
Se videoen her om mirakelet Bella:


For ei sterk og flott jente, hun har virkelig kjempet hardt. 
Dette er en flott og rørende historie som vi syns du skal dele med dine venner!

LES OGSÅ: Moren er gravid i uke 12 og har en gigantisk mage  – Hun skjønner at noe ikke er normalt når den fortsetter å vokse!

Forsidebilde: Lee Moore-Williams/Facebook

 

Relaterte artikler