14.5 C
Oslo
torsdag, september 24, 2020
Hjem Historier Foreldrene blir spurt om de vil avbryte svangerskapet, for barnet ville bli...

Foreldrene blir spurt om de vil avbryte svangerskapet, for barnet ville bli deformert – se på han i dag, helt utrolig!

- Annonse -

De fleste foreldre håper og antar at deres babyer blir født uten noen helseproblemer. Ett ungt par ventet ivrig på ankomst av deres baby.
Deres nye baby, Brody, var annerledes, men de ville ikke vite hvordan han var annerledes før han ble født.
På deres 24-ukers ultralyd fant de ut at Brody hadde en bilateral spaltleppe og gane. Deres baby ville bli født med denne deformasjonen og sannsynligvis lide av andre helseproblemer forårsaket av den. Legen spurte selv om de ønsket å holde barnet eller vurdere andre alternativer.

Bilde: Instagram/Sara Heller

- Annonse -

Det unge paret visste at de ønsket å beholde deres kjære baby.
De brydde seg ikke om han så annerledes ut, og de var klare til å gi den medisinske hjelpen han måtte trenge, hvis han faktisk hadde andre helseproblemer etter at han ble født.
Brody’s mamma, Sara sier:
«Det er OK å være stolt av din baby uansett omstendighetene. Vi ønsket å endre hvilke ultralyd / nyfødte / førsteårsbilder vi ville bruke på våre Facebook / Instagram-kontoer. Vi ønsket å spre bevissthet om problemene med lepper og ganer. »
Bilateral spaltleppe og gane er vanlige fosterskader som oppstår når visse vev ikke dannes eller smelter sammen.
Disse problemene kan gjøre det vanskelig for barnet å spise, drikke, smile og til og med puste. Hvis dette ikke korrigeres med kirurgi, vil barnet få problemer med å kunne snakke. De fleste foreldre velger å bruke kirurgi for å rette det, slik at barnet kan få et normalt liv.
Sara og Chris var stolte av sin lille gutt, og som de fleste foreldre delte de bilder av ham på sine sosiale medier. De ble bare møtt av vennlighet og støtte. Selvfølgelig var noen mennesker fortsatt nysgjerrige på hans tilstand. Noen sendte meldinger til Sara og spurte hva som var galt med babyens ansikt.

Bilde: Instagram/Sara Heller

Sara var opprørt av disse spørsmålene, men brukte dem som en mulighet til å opplyse folk om hennes sønns tilstand, og forhåpentligvis forhindre dem i å stille slike spørsmål i fremtiden.

- Annonse -

Hun sa:
«Jeg bestemte meg for å opplyse i stedet for å lage en konfrontasjon, fordi det er det jeg vil Brody skal gjøre i fremtiden. Jeg vil at han skal utdanne seg, å være en talsmann for yngre leppe- og ganespalte barn som ikke har sin egen stemme ennå. »

Sara sa at de har mottatt utrolige støtteerklæringer. Hun delte en historie der hun og en venn var på middag med babyen da en servitør brakte dem et brettet stykke papir. På innsiden var en sjekk på 1000 dollar og det var skrevet, «til den vakre babyen.»

Bilde: Instagram/Sara Heller

I fjor gjennomgikk Brody sin leppestandardoperasjon. Han gjenoppretter godt, og mens han sannsynligvis vil ha flere andre operasjoner i fremtiden, er han en glad liten gutt.
De ønsket å endre måten folk ser på babyer og barn med deformiteter og fødselsskader, og de elsket allerede deres baby uansett hva. Det var ingen tvil om at de skulle beholde ham.

Se historien om Brody her:

Del videre hans sterke og rørende historie! For en vakker prins han har blitt!

LES OGSÅ: Tim mistet halve ansiktet, men se på han nå!

Forsidebilde: Kilde

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

FLERE ARTIKLER

Sissel Kyrkjebø deler den triste nyheten med alle sine fans: «Fryktelig lei meg…»!

Sissel Kyrkjebø er en av landets største artister, og det har hun vært i...

Christine Koht med ny oppdatering fra sykehuset: «Akuttinnlegges….»

Det har gått veldig lang tid siden hun oppdaterte sin egen Facebook side. Siste innlegget...

Utfordring: Klarer å finne grisen som gjemmer seg blandt hundene?

En problemløsnings oppgave for å trene hjernen krever ukonvensjonell tenkning for å løse. Det er...

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Vielsen blir avbrutt av en stemme i kirken – Tårene kommer da hun snur seg

Midt under vielsen i kirken er det plutselig flere gjester som reiser! Bruden snur seg og tårene strømmer! Denne unike flashmoben gikk viralt i 2017...

Da 12-åringen avslører låtvalget, himler Simon med øynene – Sekunder senere angrer han bittert

Hvert år får dommere, seere og heldige publikummere være vitne til de mest utrolige oppvisninger i Britain's Got Talent. Det er sangere, dansere, tryllekunstnere, komikere...

Guttene steller seg på en lang rekke på flyplassen – Sekunder senere står alle og måper!

En "flashmob" av irske dansere kom smygende innover ferierende og pendlere på Dublin flyplass med en spektakulær og uventet forestilling. Danserne var en del av...

Hun trodde hele tiden at hun var gravid med barn – Plutselig gjorde legen det grusomme oppdagelsen på ultralyden!

Keely Favell fra England kunne ikke forstå hvorfor kulen på magen hennes fortsatte å vokse. Graviditetstester kom tilbake negativt, så hun antok at hun bare...