15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamilieForeldrene er på ultralyd for avsløringen av babyens kjønn – de fryser...

Foreldrene er på ultralyd for avsløringen av babyens kjønn – de fryser til is når de hører babyens forferdelige diagnose! «Vi gråt masse..»

- Annonse -

Grant og Brittany Kuper(32) har vært gift i mer enn åtte år, de har to Labradoodles, Dexter og Winnie, og de elsker å reise, campe, gå på ski, gå tur og bare være ute.
De var lykkelige for å utvide familien da de fant ut at de var gravid med en baby! Men på deres 20-ukers ultralyd endret livene deres seg for alltid, babyen hadde en potensielt dødelig form for dvergvekst.
«Det var veldig vanskelig. Vi gråt masse, og det var tøft fordi alle foreldre har en visjon og en drøm for hvordan familien deres vil se ut, og det endret seg bare. Det endret seg fullstendig den dagen», forteller Britttany ifølge people.

This sweet girl has been giving us many little smiles this week!

Publisert av Esther’s Story: For such a time as this Lørdag 23. januar 2021

Babyen de ventet hadde thanatophoric dysplasia, en alvorlig skjelettsykdom som kjennetegnes av ekstremt korte lemmer og folder av overflødig hud på armer og ben.
Andre kjennetegner er: smalt bryst, korte ribbein, forstørret hode, stor panne, fremtredende øyne, og underutviklede lunger.
«På dette tidspunktet begynte Grant og jeg forberede å planlegge begravelsen til datteren vår fordi den eneste informasjonen som ble gitt til oss ga oss ikke mye håp om et annet utfall,» sa Brittany om det øyeblikket.
Esther RoseLea Kuper ble født den 28. oktober 2020, og se henne i dag! Nå viser hun hele verden at dårlige odds ikke bestandig trenger å stemme.

Happy 32nd Birthday, Momma! [Best gift ever…cuddling with my girl a home!]

Publisert av Esther’s Story: For such a time as this Mandag 4. oktober 2021

- Annonse -

Men etter at søsteren til Brittany fant en historie som skrev om familien til en liten jente med TD på Good Morning America, endret alt seg.
«Vi fant raskt familien på sosiale medier. Og det var her reisen for å kjempe for vår datters liv begynte», sa Brittany

De første seks månedene av livet til Esther var fylt med mange urolige dager. Hun kjempet mot lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og alvorlige problemer med luftveiene, under en verdensomspennende pandemi.

Minneapolis, here we come 🙂

Publisert av Esther’s Story: For such a time as this Torsdag 14. april 2022

Hun er veldig nysgjerrig, og holder alltid et øye med hvem som er på rommet hennes og hva de driver med. Mens de var på NICU, kommenterte noen sykepleiere hennes evne til å kommunisere og se inn i sjelen din med øynene hennes.»
Det skulle gå nesten ett år før Esther kunne forlate sykehuset. Etter hvert som hun vokste seg, har de sett henne bli enda mer uttrykksfull med sin personlighet, preferanser og meninger. Hun vet hva hun vil, og hun er ikke redd for å fortelle deg det med sitt søte sjarmerende smil.

Our 1st family walk 🙂

Publisert av Esther’s Story: For such a time as this Torsdag 30. juni 2022


- Annonse -

Foreldrene oppdaterer jevnlig Facebook siden med Esthers status for å spre håp til foreldre med syke barn.
«Vi vil at andre familier skal vite at det finnes håp.
Det er ikke lett, og det betyr ikke at alle barn kommer til å overleve om du prøver å gripe inn, men det er ikke så dystert som mye av den gamle forskningen får det til å se ut som», sier Brittany.

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 
Trykk på delenkappen du finner nederst i artikkelen. 

LES OGSÅ: Er du redd for edderkopper? Da burde du vite om den skumle oppdagelsen forskere har funnet!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -