Annonse

Før han fikk narkose hadde Daniel (8) bare ett spørsmål til legen! Tårene triller av hans ord!

Av

Dr. Daniel McNeely brukte sin aller første Tweet for å vise hvor lett det er å spre godhet mens han jobber som en nevrokirurg på en svært spesiell pasient.
McNeely spesialiserer seg på kirurgi på hjernen, et veldig delikat og fokusert felt innenfor det medisinske feltet, så det var bare passende at han brukte sine ferdigheter til å utføre en svært viktig operasjon for en av pasientene hans, en liten brun bamse.

Bilde: Kilde

McNeely planla å utføre en operasjon på den 8 år gamle Jackson McKie som har en kronisk tilstand som heter hydrocephalus.

Han hadde en cyste som skulle fjernes fra hjernen hans. På grunn av sykdommens kroniske karakter har Dr. McNeely tatt vare på Jackson siden han var et spedbarn.

Like før operasjonen skulle begynne, spurte Jackson legen om en liten tjeneste. Bamsen hans hadde en sprekt søm og hadde behov for en mindre operasjon for å repareres.
Dr. Daniel bestemte seg for å godta forespørselen om en liten kirurgi, så etter at han hadde fullført Jacksons operasjon skulle han operere bamsen.

Bilde: Close / P. Daniel McNeely

Etter denne lykkelig operasjonen valgte legen å dele sin historie på sosiale medier og nå har han blitt hyllet for sin innsats.
Han skriver på twitter: «Pasienten spurte om jeg også kunne fikse bamsen like før han sovnet … hvordan kunne jeg si nei?»


Jackson var overlykkelig når han våknet og så «Little Baby» hadde blitt operert samtidig med han.
Legens fantastiske innsats har nå blitt hyllet på nettet, så lite skal til for å glede en annen!

Del viderere for å hylle legens sin fantastiske gest til den lille gutten!


LES OGSÅ: Da hun skulle bade sønnen sin på kvelden, oppdaget hun plutselig noe grusomt!

Relaterte artikler