15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterKjendisFor første gang åpner Leah Isadora Behn seg opp, etter farens bortgang:...

For første gang åpner Leah Isadora Behn seg opp, etter farens bortgang: «Ikke før nå at jeg…»

- Annonse -

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behns mellomste datter, Leah Isadora Behn(17), har bemerket seg i sosiale medier, og har blitt en av Norges største influensere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Leah🤍 (@leahhhbeauty)

- Annonse -

På TikTok og Instagram holder hun følgerne oppdatert med sminkevideoer og om små og store hendelser i livet. Hun har vunnet flere priser som beatyinfluenser.
Leah Isadora er nå også aktuell i realityserien «Powerwomen Norge» på Viaplay, som handler om fem kvinner som hver på sin måte har blitt kjente profiler og vi får innblikk i deres karriere og privatliv.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Leah🤍 (@leahhhbeauty)

Etter at pappa Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag i 2019, bare 47 år gammel, har ikke Leah Isadora uttalt seg om hvordan hun opplevde tapet av å miste sin far, før nå i podkasten «Pusterommet» om selvutvikling, med Jenny Gehrken.

- Annonse -

Nå forteller Leah Isadora åpenhjertig i podkasten at det tok lang tid før hun snakket om dødsfallet, og at det fremdeles er vanskelig.
«En ting som er veldig vanskelig er å snakke om det og sette ord på det. Da blir det enda mer ekte enn det er. Det er jo en veldig surrealistisk følelse.
Jeg følte ikke jeg ordentlig snakket om det før flere måneder etterpå», sa Leah Isadora.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Leah🤍 (@leahhhbeauty)

Hun fikk spørsmål hvordan det var å være i offentligheten i denne perioden.
«Det var ganske vanskelig, husker jeg. Det er jo annerledes å se bilder av seg selv fra begravelsen i VG. Men igjen er det kanskje litt fint også, for han var jo en ganske offentlig person og begravelsen var jo åpen, som var litt fint. At andre kunne komme og si hadet.
Og hun forteller at det var ikke før et år siden at hun klarte å snakke om dødsfallet.
«Jeg føler ikke før nå nylig at jeg ordentlig kan se tilbake og faktisk tenke på det eller snakke om det uten å knekke», sier Leah Isadora.


Aris bortgang har gjort at hun har satt seg mer inn i psykisk helse og at hun har blitt mer oppmerksom på folk rundt henne, forteller hun.

LES OGSÅ: Dagens utfordring: Kan du finne to katter som gjemmer seg i dette bildet?

La oss sende henne mange varme og gode klemmer. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -