15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieFor 70 år siden måtte hun gi fra seg sin datter -...

For 70 år siden måtte hun gi fra seg sin datter – se øyeblikket når de møtes igjen

- Annonse -

For 70 år sedan gav Elisabeth Pullen(90) bort sitt barn for adopsjon. Dette er en historie som er vanlig og tragisk for mange kvinner og familier rundt i verden.
Men mirakler skjer som gjør at mennesker finner tilbake til hverandre etter mange års separasjon. Og det er nøyaktig hva som skjedde med Elisabeth Pullen og hennes bortadopterte barn.

Elisabeths barnebarn Wanda fikk et DNA-test i julegave for noen års siden og bestemte seg for å teste det ut. Hun var nysgjerrig på sin etniske bakgrunn og ville se om det fantes noen slektninger som hun ikke kjente til. Men hun hadde ingen anelse om hvilken oppdagelse som ventet henne.
Når Wanda fikk resultatet fra DNA-testen viste det seg at hun hadde en nær slektning som hun ikke kjente til.

- Annonse -

Resultatene viste at hennes nærmeste slektning som også hadde gjort den samme testen var Wray – et navn hun ikke kjente igjen.
Wanda klikket på Wrays navn, sto det på profilen: «Jeg er adoptert og har aldri møtt min fødselsfamilie.

«Jeg tenkte: ‘Hvem er denne kvinnen?’» sa Wanda, men etter å ha gravd litt dypere, fikk hun en følelse av at Wray kunne være tanten hennes.
Etter att ha undersøkt fant Wanda en ledetråd som ledet henne til sin mormor Elisabeth, som hadde gitt bort sitt barn for adopsjon. Hun ringt til slutt til Lynne for et svar
Så fort hun tok telefonen sa jeg: «Hei Lynne, dette er Wanda», og hun begynte å gråte med en gang hun hørte stemmen min. Og hun sa: «Du er det første medlemmet av min fødselsfamilie som jeg noen gang har snakket med,» forteller Wanda til Inside Edition.
Bestemoren, Elisabeth Pullen gikk med på å møte datteren, som hun aldri hadde sett, og det hele ble selvfølgelig ekstremt følelsesladet.

«Det var vakkert, det var bare en velsignelse. Hun og jeg hadde lett etter hverandre i årevis, og jeg var bare så spent at jeg ikke kan forklare det», sa Elisabeth til Inside Edition.
Elisabeth fikk oppfylt sin drøm da hun endelig fikk møte sitt bortadopterte barn igjen. Hun hadde aldri trodd at det skulle skje, og var overlykkelig over å få tilbake en del av sin familie.

- Annonse -

De to kvinnene tilbrakte flere dager sammen og hadde mye å ta igjen. De delte minner og erfaringer, og oppdaget at de hadde mye til felles til tross for årtier med separasjon.
De utrolige bildene fra gjenforeningen viser to kvinner som stråler av lykke og takknemlighet over å ha funnet hverandre igjen. Det er en påminnelse om at det aldri er for sent å finne tilbake til den tapte delen av sin familie, og at kjærlighet og bånd mellom slektninger kan overleve årtier med separasjon.


Se video av deres gjenforening og hør deres historie her:

LES OGSÅ: Jørgine «Funkygine» Vasstrand åpner opp om den brutale hendelsen: «Det har vært…»

Del gjerne videre denne sterke og hørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -