15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieFor 7 år siden skrev femlingene historie – bare vent til du...

For 7 år siden skrev femlingene historie – bare vent til du ser de unike jentene i dag!

- Annonse -

Adam og Danielle Busby, fra Houston i Texas, USA, var bekymret for at de aldri skulle få barn etter å ha blitt erklært infertile mens de prøvde å bli gravid med datteren Blayke.
Men etter å ha gjennomgått en vellykket IVF-behandling, ble ikke bare Blayke født, men senere fikk de også fem identiske jenter.

Paret ble verdensberømt da de ble stjernene i TLC-serien «OutDaughtered», som følger livet deres som foreldre til seks jenter – Blayke og hennes fem yngre søstre. Showet har blitt en hit fordi det gir et unikt innblikk i livet til en stor og travel familie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Adam and Danielle Busby (@itsabuzzworld)

- Annonse -

Adam og Danielle Busby møttes mens de studerte ved samme universitet, og de visste alltid at de ville ha barn sammen. Men etter flere års prøving og feiling med å bli gravid, fikk de beskjed om at de var infertile.
Etter å ha vurdert alternativene bestemte paret seg for å prøve IVF, og det viste seg å være suksessfullt. Men ingen kunne ha forutsett hva som ville skje videre.
Danielle Busby fødte først datteren Blayke, og noen år senere bestemte paret seg for å prøve IVF igjen. Men denne gangen ble de overrasket – ikke bare ble en ny baby unnfanget, men det viste seg å være fem!

I 2015 fødte Danielle Busby de fem identiske jentene – Ava, Olivia, Hazel, Riley og Parker, ifølge The Sun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Danielle Busby (@dbusby)

- Annonse -

Å ha seks døtre kan være en utfordring for enhver familie, men Busby-familien håndterer det med humor og kjærlighet. De har også blitt en inspirasjon for mange andre familier som har kjempet mot infertilitet.
TV-serien «OutDaughtered» har gjort at Adam og Danielle Busby har blitt kjent som et av Amerikas mest populære reality-TV-par, men de har også brukt plattformen sin til å skape bevissthet rundt infertilitet og IVF-behandling.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Danielle Busby (@dbusby)


Adam og Danielle Busby er et bevis på at selv om ting kan være tøffe og utfordrende, kan familier fortsatt overvinne hindringer og skape et lykkelig liv sammen.
Se video og hør deres historie her:

Del videre denne utrolige historien med vennene dine på Facebook. 

LES OGSÅ: Dette er den nye helsebeskjeden om Sophie Elise: «Syk»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -