Annonse

Folket samler inn penger til Emma og Jostein så de får kjøpt drømmehytta!

Av

Emma Vestby-Kornstad og Jostein Kornstad har deltatt i programmet » Sommerhytta».
Det er far og datter som hadde en stor drøm om ei drømmehytte, der hele familien kunne samles. De gjorde en fantastisk innsats i konkurransen, men det nådde ikke helt opp til å vinne hytta.

Vinnerne av sommerhytta ble Kjartan og Knut.

Innsamlings aksjon for Emma og Jostein.
Nå er det opprettet en innsamlings aksjon for Emma og Jostein, slik at de kanskje kan få kjøpt drømmehytta allikevel. Innsamlingen skjer via tjenesten Spleis.no og denne aksjonen heter: La oss gi Emma og Jostein hytta de fortjener»


I skrivende stund har det kommet inn over 235.000,-

Det er tydeligvis mange som ønsker at de skal få drømmehytta de jobbet så hardt for. De ble slått på finalestreken, selv om de ga alt de hadde.

Emma er rørt over støtten de får melder VG.
Hun kan nesten ikke forstå at dette er sant. De var så nedenfor når de tapte på målstreken da hytte håpet forsvant ut av synet. De har mange fans i hele Norge som virkelig støtter dem. Så det var en rørende finale, der tårene trillet selv om tapet var et faktum. Videre forteller hun at tårene også trillet da de fikk mange meldinger som viste at det støtten fra folket var enorm. Det er mange som mener at de var verdige og at de virkelig fortjener all den støtten de kan få.


I følge VG så vet de ikke hva sluttsummen kommer på, det er fortsatt et godt stykke igjen før de eventuelt kan kjøpe hytta. Det er også en mulighet at de kanskje kan kjøpe hytte sammen med en av de andre deltager parene.

Vi ønsker de uansett lykke til og håper at hyttedrømmen ikke er langt unna.
Her kan du gå inn å gi dem støtte om du også ønsker at de skal få kjøpe drømmehytta: Spleis.no

Del videre slik at flere kan være med å bidra til til en fantastisk sak!
Trykk på deleknappen du også!

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at flere av «Sommerhytta- deltagerne raser etter finalen!


Forsidebilde: Instagram skjermdump

Relaterte artikler