Annonse

Har du fått røde flekker på armene eller brystet? Burde du være bekymret? Dette er svaret!

Av

I løpet av livet opplever vi alle forandringer i huden, dette skjer med alle. Huden er i konstant endring, og derfor er det også viktig og følge med.
Nye føflekker oppstår, men det gjør også leverflekker. Heldigvis er de fleste slik flekker på huden helt ufarlige.
Har du nylig oppdaget et nytt merke på huden du ikke kan huske og ha sett før, eller at du opplever at et merke du har på huden vokser eller gjør litt vondt –
Burde du ta kontakt med din lege for en undersøkelse. Legen vil kunne avdekke dette ganske kjapt, er legen usikker blir du sendt videre til en hudspesialist.

Merker på huden kan også indikere at du har et  helse problem du ikke kjenner til.

Ved fødselen blir mange av oss født med små lever flekker på huden, disse er som oftest helt ufarlige.
Men når man kommer i en alder av 40 år kan det oppstå andre flekker på huden, det kan hende du ser noen røde flekker på kroppen.
Disse kan også komme i yngre alder, derfor er det viktig og passe på. De fleste vet ikke hva disse flekkene betyr, eller hvorfor de kommer.
Men det er utrolig viktig og få avdekket om disse er farlige.  Disse flekkene oppstår som oftest på armene og på brystet.


I denne filmen får du svarene du leter etter! Del gjerne videre.Sørg for at flest mulig får meg seg dette, det er viktig og vite når man skal bekymre seg eller ikke!

Relaterte artikler