Annonse

Farmen: Leif Kristian innrømmer at han brøt en avtale: «Det var et veldig vanskelig valg»!

Av

Farmen 2019 har vært en kjempe suksess, og hver eneste uke har utrolig mange fulgt med på livet på gården.
Det har vært veldig spennende å følge med, og ikke minst bli kjent med alle de flotte personene på gården.

De som nå gjenstår i konkurransen, som har kommet seg til finale uken er: Ingebjørg Monique Haram (31) og Silje Momrak (32) Agna Hollekve (47), Erik Rotihaug (24), Vibecke Garnaas (44), Leif Kristian Tindeland (27), Berit Ivy Junge (31).

 

View this post on Instagram

 

Verdens vakreste eventyr. Én bondefamilie, 10 uker, venner for livet og en oppgradert versjon av meg selv. En dyp takknemlighet for å kunne oppleve livet på sitt enkleste. Hvor man våkner når man våkner, legger seg når natten kommer og har satte arbeidsoppgaver. Der hvor hverdagsstresset og konkurransesamfunnet ikke er tilstedet. Sosiale medier og FOMO ikke finnes. Jeg er så dypt takknemlig for at jeg kjenner på en indre ro jeg aldri før har kjent. At jeg har fått forsterket og bekreftet at familie, venner og helse er det aller viktigste for meg. Måtte jeg aldri glemme at de begrensningene jeg satte for meg selv er borte. At jeg ble mester på å melke ku, kan spinne lin, lage kjepphester og så utrolig mye mer. Takk til bondefamilien min som har lært meg så mye om livet på disse ukene. Takk til alle dere fine menneskene der ute som stopper meg på gaten, som sender meldinger og bryr dere. Takk til familien min og vennene mine som alltid har ryggen min, støtter meg i tykt og tynt og gir meg så mye kjærlighet. T A K K ❤️ #farmen #tv2

A post shared by Mathias Pascual (@mathiaspascual) on

Det var en spennende tvekamp på søndag der de to gode vennene måtte møtes til en kamp.
De kjempet hardt begge to i den heftige slegge duellen. De startet veldig likt begge to med masse energi.
Men plutselig mistet Mathias den ene naglen på bakken, det var da Leif Kristian tok forspranget.
Mathias smilte og var like glad selv om han røyk ut av konkurransen. Til Gaute sa han at var takknemlig tiden han har hatt på gården.
Og at han virkelig har lært mye og vokst som menneske.


 

View this post on Instagram

 

Takk for digg helg i Oslo, kjære. Elsker at #jodel tror vi er mer enn bestevenner 😘 #farmen #tv2

A post shared by Mathias Pascual (@mathiaspascual) on

Det ble ikke helt som de hadde planlagt, og til Dagbladet innrømmer han at han brøt en avtale.
De hadde blitt enige om at hvis de møtte hverandre i duell så skulle de velge en gren de var ganske like i.
Avtalen var at de skulle velge øksekast, melkespann eller kunnskap, men slik ble det ikke.

Leif Kristian valgte til slutt slegge, og det var ikke avtalen.
Leif sier følgende om valget:
– Det var et veldig vanskelig valg, jeg følte at jeg brøt en avtale, skriver Dagbladet. 

Uansett er de to flotte gutter, vi håper vi ser mer av i fremtiden. Og vi håper de er gode venner enda. 


Han tenkte kanskje mer på seg selv i den nest siste runden i konkurransen. 
Skal du se finalen? Hvem heier du på? Hva syns du om valget til Leif Kristian? 

LES OGSÅ: Den 6 år gamle gutten sier farvel til sin døende søster –  Den hjerteskjærende grunnen rører oss til tårer!


Forsidebilde: Instagram Skjermdump / mathiaspascual

 

Relaterte artikler