10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendis«Farmen Kjendis» Trond Moi deler trist beskjed: «Kom noen tårer..»

«Farmen Kjendis» Trond Moi deler trist beskjed: «Kom noen tårer..»

- Annonse -

Trond Moi, en velkjent stjernekokk og en av deltakerne i årets utgave av «Farmen kjendis», har gjort seg bemerket i både media, TV og kokkebransjen. Han er grunnlegger av restaurantkjeden Bølgen & Moi og har også tjenestegjort på Norges kokkelandslag.

Nå kan seerne følge ham i det populære TV-programmet, der han konkurrerer mot andre kjendiser om å vinne kampen om tilværelsen. I denne ukens episode ble deltaker Malin Nesvoll tvunget til å trekke seg på grunn av alvorlige magesmerter forårsaket av en cyste på en eggstokk.

Bilde: Espen Solli/TV 2
- Annonse -

Trond Moi har vært en ivrig deltaker i «Farmen kjendis», og hans kunnskap om matlaging og erfaring i bransjen har gjort ham til en favoritt blant seerne. Hans ferdigheter vil bli satt på prøve når han fortsetter å konkurrere i programmet, og seerne gleder seg til å se hva han vil prestere i fremtiden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Malin Nesvoll (@malin.nesvoll)

Det er veldig spennende å se på nå, og konkurransen tilspisser seg.
Det er allikvel trist når noen må dra, og Trond merket det veldig da han måtte ta farvel med Malin. Til Dagbladet har han sagt følgende:

- Annonse -

– Jeg ble ordentlig lei meg, så ja, det kom noen tårer da. Det var veldig kjipt og mange følelser i sving, forteller kjendiskokken. Det var litt tomt. Malin og jeg hadde bodd sammen i to, tre uker oppe i «snorkebua». Denne gangen hadde hun bodd en stund på storbondeloftet, så jeg gledet meg til hun skulle komme tilbake. Vi hadde hatt så mange gode samtaler. Det var trist i flere dager etterpå.


Vi skjønner det var vondt når noen man har kommet så nære plutselig forsvinner.
La oss sende han mange gode og varme klemmer.

LES OGSÅ: Halvor Bakke klar for nye utfordringer: «En uke med mange følelser…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -