4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendis«Farmen kjendis» Dette er Malin Nesvolls triste helsebeskjed etter at hun forlot...

«Farmen kjendis» Dette er Malin Nesvolls triste helsebeskjed etter at hun forlot gården: «Jeg fikk beskjed om..»

- Annonse -

I begynnelsen av den fjerde uken av «Farmen Kjendis» ble influenser Malin Nesvoll(33) tvunget til å forlate programmet.
I tirsdagens episode kommer Malin Nesvoll (33) med en trist beskjed om at hun har slitt med helseproblemer før innspillingen.

Malin forteller at hun har følt seg uvel og hatt mye magesmerter de siste dagene. Hun frykter at det kan være cysten hun ble diagnostisert med før hun gikk inn på gården.
«Et par dager før jeg dro inn var jeg hos gynekologen, for jeg hadde hatt en del plager. Det var da man oppdaget en kjempestor cyste på den ene eggstokken. Jeg fikk beskjed om at den kan sprekke når som helst, og at det i så fall ville gjøre veldig vondt», sa Malin

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Malin Nesvoll (@malin.nesvoll)

- Annonse -

Like etter at hun hadde snakket med legen fortalte hun gråtende de andre deltakerne at hun måtte reise hjem, hun ble rådet til å ikke fortsette.
Jeg har snakket med legen, og hun anbefaler meg at jeg ikke burde fortsette. Det er ikke noe farlig, men jeg må operere. Så jeg må dra – nå, sier hun mens tårene renner nedover kinnet, skriver TV2. 

Etter at hun forlot gården, gikk det flere uker før hun fikk operert bort cysten. Etter operasjonen ble hun diagnostisert med endometriose, noe hun ikke visste at hun hadde.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Malin Nesvoll (@malin.nesvoll)

- Annonse -

«Jeg hadde ikke den fjerneste tanke. Jeg har hatt vondt i flere år, men har aldri trodd det skulle være det. Jeg har venner som har endometriose, men symptomene våre var ulike. Så å våkne opp fra operasjonen, for å så få vite at jeg har en kronisk sykdom, var mildt sagt overraskende.


Malin har vært åpen om hvordan sykdommen har påvirket henne, både i sosiale medier og i media, men få visste hvordan det ville påvirke «Farmen Kjendis» opplevelsen hennes.
Vi sender positive tanker og ønsker Malin god bedring og lykke til videre!

Del gjerne videre slik at alle får med seg dette. 

LES OGSÅ: Babyen hører Pavarotti for første gang – bare vent til du ser hans vanvittige reaksjon

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -