-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisFarmen kjendis: Aslak Maurstad åpner ærlig opp om detaljer på gården: «et...

Farmen kjendis: Aslak Maurstad åpner ærlig opp om detaljer på gården: «et halvt minutt…»

- Annonse -

Skuespiller og manusforfatter Aslak Maurstad(30) er sønnen til Mari Maurstad, og nevøen til skuespillerlegenden Toralv Maurstad. Han har fulgt i familiens fotspor og satset på en karriere som skuespiller.
Vi har sett han i snodige roller i flere serier som, «Sigurd fåkke pult», «Hvite gutter» og «Basic Bitch» på Discovery. Og mange husker han fra serien «Sofa» på TV2, hvor vi får komme inn i stuen til kjendiser og være flue på veggen mens de ser på TV.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

- Annonse -

Nå er han en deltakerne i årets «Farmen kjendis» hvor tolv forskjellige mennesker skal tilpasse seg gårdslivet slik det var for 100 år siden, med konflikter og drama mellom deltakerne.
«Jeg følte at jeg bare hadde vært der i et halvt minutt før dramatikken begynte. Jeg tenkte bare; «Shit, er vi der». Det var tidlig, men så pleier det å være drama inne på Farmen», sier Aslak.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

Han forteller at det ikke var noe luksus på gården, og det var flere utfordringer under oppholdet, blant annet høylytt snorking.
«Det var så mye, det var gøy også, men det var så mange ting å forholde seg til og uansett hvor lenge man var der, så ble man utsatt for ganske mange harde ting, men også mange fine ting.
Man må ligge ganske intimt. Det er bare dobbeltsenger og nesten alle sover i ett rom», sier Aslak til TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aslak (@klokkismann)

- Annonse -


«Jeg tror alle ble sjokkert over hvor hardt det var. Man var nok forberedt på at det skulle bli tøft og at vi skal jobbe, men kanskje ikke såpass hardt. Det var en rik opplevelse», forteller Aslak Maurstad.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: «Hver gang vi møtes» Ingebjørg Bratland deler en ærlige beskjeden: «Jeg er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -