15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendis«Farmen» dramatikk i kulissene - dette ble aldri vist på tv: «Jeg...

«Farmen» dramatikk i kulissene – dette ble aldri vist på tv: «Jeg forventer at…»

- Annonse -

I søndagens tvekamp i «Farmen» på TV2 begynte alt å tilspisse seg mellom deltakerne og stemningen ble amper.
Forrige ukes førstekjempe og ordfører Dan-Håvard Johnsen (56) har blitt kalt «spillets konge» av de andre deltakerne, men denne søndagen måtte han forlate gården etter å ha tapt mot andrekjempe Hashar Aziz(34).

Årvåkne TV-seere reagerer på denne detaljen. Hva tenker du?

Publisert av Farmen Mandag 17. oktober 2022

Før tvekampen, overnatter kjempene i hver sin hytte hvor de får utdelt et matforråd de må dele mellom seg, og de blir enig om hvem av dem som får besøk.
Denne gangen var det Hashar som skulle få besøk, og vi så ordføreren virket raus og mente Hashar kunne få besøk denne siste kvelden før kampen, men senere forstår vi hvorfor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dan-Håvard Johnsen (@danhavardjohnsen)

- Annonse -

For førstekjempen, Dan-Håvard Johnsen brøt nemlig reglene ved å få besøk på kjempehytta av medforpakterne Henrik og Ivana.
«Jeg har gjort det ganske tydelig at jeg ikke tolerer den slags, og at jeg vurderte tidligere på natten å reise hjem om det ikke blir tatt tak i fra produksjonens side», forteller Hashar til kameraet som sitter i kjempehytta.

Hashar forteller at han var vitne til at Ivana Miric og Henrik Eijsink besøkte ordføreren på førstekjempehytta, og han forklarer at dette har ikke deltakerne lov til.
Da han oppdaget det ulovlig besøket, tok han kontakt med noen i produksjonen. Deretter kom en av nattevaktene og ba deltakerne som var til stede om å gå tilbake til gården.
«Jeg forventer at produksjonen ville håndheve reglene de selv har satt. Om ikke sa jeg at jeg ville pakke sekken og forlate gården, for slikt ville jeg ikke være en del av», sier Hashar ifølge TV2.
Hashar mente dette var et alvorlig regelbrudd, men dette var ikke TV2 produksjonen enige i:
«Inne på Farmen-gårdens område er det storbondens ord som er lov, så håndtering av hendelser som dette er opp til storbonden og den indre justisen i gruppa og på gården. Derfor har ikke produksjonen grepet inn», svarer pressesjef Jan-Petter Dahl i TV2.


- Annonse -

Hva syns du om det som skjedde på Farmen? 
Hvem er din favoritt til å vinne?

LES OGSÅ: En budbil sjåfør oppdager en 92 år gammel dame midt i gaten –  Sekunder senere gjør han det eneste riktige

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -