15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendis«Farmen» - Andrea Rosli fikk sjokkbeskjed da hun kom hjem! «Da jeg...

«Farmen» – Andrea Rosli fikk sjokkbeskjed da hun kom hjem! «Da jeg kom ut fra Farmen..»

- Annonse -

«Farmen» deltaker Andrea Marie Rosli(24) er nå snart klar for finaleuken på «Farmen» og spillet tilspisser og spenningen stiger betraktelig inne på gården.
Andrea hadde blitt forespurt om å delta i «Farmen» tidligere, men takket nei på grunn av studier og jobb. Denne gangen slo hun til og satt studier i London på vent.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

Men oppholdet på «Farmen» har også hatt sin pris for Andrea. Da hun kom tilbake til den moderne verden igjen hadde hun mistet skoleplassen i London.
«Da jeg kom ut fra Farmen og skulle tilbake på skolen, fikk jeg beskjed om at jeg hadde mistet skoleplassen min.
Jeg forklarte situasjonen og spurte om det var mulighet for å komme senere til studiestart, dersom jeg skulle være lenger på Farmen enn de første ukene.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

«De sa det var helt greit så lenge jeg «tok igjen» undervisningen jeg gikk glipp av. Jeg ga dem kontaktinformasjonen til min mor, og var tydelig på at dersom de hadde noen spørsmål eller måtte gi noen beskjeder, var det mamma de skulle kontakte.
Under oppholdet på «Farmen» fikk hverken hun eller moren noen tilbakemelding fra universitetet så de regnet med at alt var greit, men hun fikk ikke studieplassen.
«Jeg hadde avklart med skolen på forhånd om at jeg med stor sannsynlighet kom til å gå glipp av dette, fordi dette skjedde ganske tidlig i høst. Informasjonen jeg hadde gitt til min kontaktperson, hadde ikke blitt videreformidlet til riktig avdeling, så derfor stod jeg uten skoleplass da jeg kom ut», sier Andrea til TV2.

- Annonse -

Hun innrømmer at følelsene tok overhånd, men nå i ettertid ser hun at det var akkurat det hun trengte for å komme seg videre.
«Jeg synes ikke man skal angre på ting, men jeg hadde nok prioritert å gjøre ferdig tredjeåret først dersom jeg måtte velge mellom Farmen og skoleplassen. Jeg trodde jo at alt var i orden da jeg dro inn, så litt kjedelig at det viste seg etterpå at jeg faktisk hadde mistet plassen min.

Publisert av Lasse Fredheim Tirsdag 4. oktober 2022


«Det føles veldig rart å flytte tilbake til Norge, men samtidig er det helt og holdent mitt valg denne gangen. Lasse bor ikke i Oslo, så det er ikke snakk om noe samboerskap her. Men jeg er ikke fremmed for å være med Lasse når muligheten byr seg.
Jeg har aldri vært i Haugesund, faktisk, så kanskje jeg skal ta turen. Aldri så gærent at det ikke er godt for noe, tenker jeg. Det finnes bare løsninger», sier Andrea.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: Aleksander Hetland avslører nye detaljer om kjærligheten: «Jeg……»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -