Annonse

Faren vil ikke smile på grunn av de stygge tennene sine – Han begynner å gråte når han ser hva tannlegen har gjort!

Av

To barn så at pappa smilte for første gang i livet og ble fylt med lykke i Marshall, Texas. Det var alt på grunn av en oppfordring på Facebook.

Faren deres, Dillon Moore, smilte aldri på grunn av alvorlige problemer med tennene. Han manglet mange tenner og de han hadde var råtne, og han hadde ekstrem tannkjøtt betennelse. I stedet for å smile, forøkte han å dekke over ansiktet i skam.

En dag fikk den lokale tannlegen Kenny Wilstead, se et bilde av Dillon på Facebook, han så at han prøvde å skjule tennene på bildet.

Bilde: Kilde

Tannlegen eier klinikken «Marshall Family Dental» og han er kjent for sine «smile makeovers» i lokalmiljøet. Han vet hvor mye et smil kan forandre en persons holdning og til og med livet.

Wilstead la merke til at Dillon aldri smilte på noen av hans bilder – en sikkert tegn som fortalte tannlegen at han gjemte tennene sine. Han hadde sett det utallige ganger gjennom årene.


«Jeg tilbød min tjeneste med å fikse smilet han, og han sa at hadde så mange problemer, og han håpet å få løst dem, men han kunne ikke går fra jobben» skrev tannlege Wilstead.

Et helt år gikk, og på den tiden hadde Dillons tilstand bare blitt verre og han utviklet en alvorlig tannpine. Sjefen hans, der han jobber som traktoroperatør, bestemte seg for å gi ham en fridag for å få den vonde tannen trukket. Han sendte ham til Dr. Wilstead, som husket Moore fra året før.

Dr. Wilstead hadde en overraskelse til denne unge pappaen. I stedet for å fikse en tann, ville han få et helt nytt smil.

Dillon satt i stolen i det som virket som en evighet. Han trodde at tannlegen skulle trekke tennene hans. Men i stedet ga han Dillon mer lokalbedøvelse og startet jobben med å fikse tennene hans så han kunne le igjen.

To timer senere ble han forbauset og overveldet av følelser da han så seg i speilet, han hadde et fullt sett med skinnende hvite tenner.

Tårene strømmet, Dillon ble helt overveldet av følelser når han så seg selv med nye hvite tenner.

«Jeg har ikke vist smilet mitt siden jeg var en liten gutt uten å holde hånden foran ansiktet» sier han i en film som Wilstead la ut på Facebook den 18. september.

Og ikke nok med det, tannlegen tok ikke betalt for inngrepet!

Han sendte bilder til tannlegen etterpå, der vi ser Dillon smil mellom to lykkelige barn som så pappaen smile for første gang i sitt liv.

Se video av Dillons reaksjon her:

Dette var virkelig en flott ting å gjøre av tannlegen, tenk om flere kunne gjort slik.
Hva syns du om det tannlegen gjorde? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet!

LES OGSÅ: Dette er noe tannlegene holder hemmelig – Slik får du permanent hvite tenner!


Del også videre dette rørende øyeblikket!

 

Relaterte artikler