Annonse

Faren kjøper en bruktbil til sin datter – Plutselig finner han et brev i hanskerommet som knuser hans hjerte!

Av

Som så mange andre stolte fedre, var Kevin Duke spent på å gi sin elskede datter sin aller første bil til hennes 16-årsdag.
Og han hadde funnet den perfekte bilen for henne, en sølvfarget Ford Fusion som nylig hadde blitt klargjort på et verksted, perfekt for henne og han kjøpte den.

Etter å ha gjort litt undersøkelser av bilen, fant Kevin imidlertid noe skjult inne i en hemmelig lomme i hanskerommet.
Det var et brev som ble adressert til «Ny bileier.»
Da han hadde lest brevet, angret Kevin øyeblikkelig på at han hadde gitt henne bilen. Innholdet inne i brevet var like viktig som forfatteren hadde bemerket.
Sabrina, som Kevin hadde kjøpt bilen hadde skrevet et avskjedsbrev til sin kjære bil og til den nye eieren av bilen, og det var hjerteskjærende.

Bilde: Facebook/Kevin Duke

Bilen hadde hun hatt i flere år, og den hadde en helt spesiell plass i hjertet hennes, for den hadde hjulpet henne i mange tøffe stunder.

Etter å ha forsket litt, fikk Kevin snart vite at forfatteren av brevet var en kvinne ved navn Sabrina Archey. En gang en stolt mor, opplevde den verste tragedien, ikke bare mistet hun moren, men også tanten og seks år gamle datteren, Jensyn, i en husbrann. Den forferdelige hendelsen skjedde 25. februar 2015 og snudde Sabrinas liv fullstendig opp ned.
Og for å få nok til å dekke alle utgifter og begravelseskostnader valgte hun å selge bilen, med tungt hjerte og noen avskjedsord i form av et brev i hanskerommet:


«Denne bilen har mange spesielle minner for meg. Mitt hjem og alt er borte, det var kun bilen jeg hadde igjen. Det var forvirringer rundt alle papirene som gjorde at bilen ikke kunne betales av forsikringsselskapet. Det gjør meg opprørt at jeg har mistet familien min, hjemmet mitt, og nå den siste lenken jeg hadde til min mamma og datter, og ingenting er min feil.
Jeg vet ikke om du kan se det, men det finnes kanskje en skitten flekk på dashbordet. Min datter og jeg pleide å late som om vi var på et eventyr da vi satt på motorveien, og hun satte alltid opp føttene sine der. Bulken på førersiden er fra da min datter lærte seg å sykle, og krasjet, noen måneder før hun døde».

Og hun avsluttet brevet med et ønske om at hun en gang kunne klare å kjøpe tilbake bilen når hun kom seg på beina igjen.
Kevin ble helt satt ut av Sabrinas historie og bestemte seg for å hjelpe henne. Han startet en innsamlingsaksjon med formål om samle inne inn penger til Sabrina.

Bilde:  Facebook/Kevin Duke

En lokal TV stasjon fikk høre om historien og kontaktet Kevin for å dekke historien og filme gjenforeningen med bil og eier.


Bilde: Facebook/Kevin Duke

Sabrina fikk bilen sin tilbake og ble gjenforent med det siste «familiemedlemmet», uten noen forpliktelser.
Kevin måtte finne en annen bil til sin datter som ikke hadde et «hjerte» i hanskerommet.

Bilde: Facebook/Kevin Duke

For en fantastisk handling, og en virkelig flott historie. 
Denne burde virkelig leses av flere! Del gjerne videre denne artikkelen med dine venner. 

LES OGSÅ: Tenåringen legger en lapp i den gamle bilen – 8 år senere får han en telefon som endrer alt!

Relaterte artikler