Annonse

Faren henter sin 6 år gamle datter på skolen – Da ser rektor noe rart på buksene hans, og skjønner hvorfor!

Av

En dag Ben Sowards, skulle hente sin 6 år gamle datter på skolen forsto han at datteren hadde en dårlig dag og var lei seg, for hun hadde hatt et lite uhell og følte seg skamfull.
Men denne kjærlige far visste nøyaktig hva han skulle gjøre for å oppmuntre henne. Så han tok en flaske vann og helte over buksene sine, så kjørte han til skolen og gikk inn på kontoret for å plukke henne opp.
Ben er en kjærlig familiefar og har et stort hjerte. De har 11 barn, fosterbarn, adopterte og sine egne barn, så han vet når et av barna hans trenger litt oppmuntring.

Da Ben kom inn på skolekontoret med vann på buksene, satt Valerie stille og stirret på føttene. Han tok henne i armene sine og gav henne en god klem, han kunne føle på henne at hun var flau over det lille uhellet.
Han spurte om å få låne datterens ryggsekk så han kunne skjule de våte buksene. Dette gjorde at Valerie ble i mye bedre humør.

«Da hun så på meg og buksene mine, fikk jeg et blikk fra henne som viste at alt var bra. Alle pappaer vet hva jeg snakker om. Så gikk vi ut av skolen som om ingen tind hadde skjedd» sier Ben til huffingtonpost.
Deres eldste datteren skrev noen rosende ord om sin pappa etter den lille «ulykken»
«Min lillesøster hadde en ulykke i dag på førskolen; så kom pappa å plukket henne opp, så hun ville ikke føle seg så trist og flau»


Ben, beviste overfor sin familie og hele verden at han er en pappa fylt med kjærlighet og humor.

Del videre denne flott historien for å hylle denne farens fantastiske påfunn!

LES OGSÅ: Kvinner advarer mot en trend, som kan skade deg i solen! Unngå å gjøre denne feilen!


Relaterte artikler