Annonse

Faren finner et avskjedsbrev fra sin 15 år gamle sønn – når han leser de siste linjene går det opp et lys for han!

Av

Det å være foreldre å komme hjem og finne et avskjedsbrev fra et av sine barn, det er det ingen som vil oppleve!
Om dette faktisk har skjedd, vet vi ikke, men historien kan være et stort tankekors for mange.
Faren passerte sønnens soverom og han ble overrasket over at både sengen og rommet var ryddet. Så oppdaget han en konvolutt hvor det sto «pappa»

Med skjelvende hender åpnet han konvolutten med brevet og begynte å lese

Pixabay

«Kjære pappa

Det er med stor angst og sorg jeg skriver dette til deg, jeg har flyttet til min nye kjæreste fordi jeg ønsket å unngå et masse bråk med mamma og deg.
Jeg har funnet ekte kjærlighet med Elly, og hun er så pen, men jeg visste at du ville ikke godkjenne henne på grunn av hennes piercinger, tatoveringer, trange motorsykkel klær, og fordi hun er så mye eldre enn meg.

Det er ikke bare kjærlighet, pappa, hun er gravid! Elly, sa at vi vil bli veldig lykkelig sammen. Hun eier en liten hytte i skogen og har et lass med ved for hele vinteren.
Vi deler en drøm sammen, en drøm om å ha mange barn. Og Elly har selv åpnet øynene mine for marihuana. Vi har til hensikt å dyrke vårt eget som vi kan selge til de rundt oss, og få all den kokain og ecstasy vi ønsker. Og i mellomtiden håper vi at forskning snart vil finne en kur for AIDS, slik at Elly kan bli bedre. Hun fortjener det!


Ikke bekymre deg, pappa. Jeg er 15, og jeg vet hvordan jeg skal ta vare på meg selv. En dag, er jeg sikker på at vi vil komme tilbake og besøke deg og mamma, slik at du kan bli kjent med alle dine mange barnebarn.

Klem fra din sønn Fredrik

PS! Pappa, ingen av de ovennevnte tingene er sanne. Jeg er bare over hos Jakob.

Jeg ville bare minne deg på at det er verre ting i livet enn karakterene som ligger på kjøkkenbordet.

Ring når det er trygt for meg å komme hjem!»

HA HA! Del videre om du også fikk deg en latter!

LES OGSÅ: Legen ringer 95 åringen i panikk etter besøket – Da får han vite noe som får han til å besvime!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler