Annonse

Faren finner en konvolutt i sin datters bil – ordene i brevet får han til å reagere lynraskt!

Av

En far finner et rørende brev i hanskerommet til bilen som han nettopp har kjøpt i gave til sin datter.

Det kan nesten virke som skjebnen at det var Kevin Dukes som kjøpte denne bilen til sin datter . Det Kevin fant i bilen var nemlig et svært rørende brev .Kevin fant ikke brevet første gang han tittet inn i hanskerommet , men andre gangen fant han et brev som var svært følelsesladet og traff han rett i hjertet.

Youtube

Brevet var adressert til « Ny bileier»


Kevin åpnet brevet å leste nysgjerrig. I brevet sto det at den forrige eieren av bilen var moren til hun som skrev brevet. Hun skrev at dette ikke var en vanlig bil, men en bil som hadde vært igjennom mye med sin forrige familie, og at denne bilen hadde en spesiell plass i hennes hjerte.

Tragisk bortgang
I brevet skriver Sabrina at hennes mor døde i en husbrann sammen med Sabrina sin datter som bare var 6 år gammel, og hennes tante.

«Siste gang min mamma kjørte denne bilen var den dagen hun forlot oss. Hun og min datter var ute og shoppet, og gikk til frisøren. Denne bilen inneholder mange minner for meg. Mitt hjem og alt annet er borte, denne bilen er alt jeg har igjen som har gått å beholde.»


Bilen måtte selges

Det skjedde dessverre en misforståelse med papirarbeidet på bilen så forsikringen ble ikke betalt, og Sabrina måtte da selge den kjære bilen med så mange minner.

«Det er veldig sørgelig at jeg har mistet min familie, mitt hjem og nå den siste linken jeg har til min mamma og barn, på grunn av noe jeg selv ikke har forårsaket.»
Sabrina skriver videre.

«Jeg håper denne bilen er det beste du noen gang har eid. Jeg håper den holder i mer enn 100 år. Jeg håper at baksetet er fullt av barn, leker og ulike ting. Min familie fylte denne bilen med masse kjærlighet og andre fine ting. Vi dro på mange turer, hørte på 80-tallsmusikk og sveivet ned vinduene»
«Jeg har byttet flere bleier i baksetet enn jeg kan regne meg frem til. Det finnes muligens en ispinne eller kritt her et sted, igjen etter barnet mitt, eller kanskje en hel kyllingnugget.»
«Jeg vet ikke om du kommer til å merke det, men det kan hende det er en flekk på dashbordet. Min datter og jeg pleide å late som om vi var på eventyr og mens vi satt der på parkeringsplassen hadde hun alltid sine føtter på dashbordet. Bulken bak på førersiden og bulken på passasjersiden er fra da min datter lærte seg å sykle… og krasje… noen måneder før hun døde. Jeg vet at det bare er en bil for deg, men for meg er den så mye mer«Livet skjedde i denne bilen»
Sabrina fortsatte:

«Livet skjedde i denne bilen. Kjærlighet, lykke og eventyr var i denne bilen. Så nå er den din, snille, husk på at det ikke bare er en bil. Den er et minne. Denne bilen, med alle sine mangler, er den siste biten av min familie. Du reiser med engler. Mine engler. Prat gjerne med dem om du vil, jeg er sikker på at de hadde ønsket seg å se og høre om dine nye eventyr med denne bilen. Forresten, hennes navn er Sylvia.»

Kunne hun kjøpe tilbake bilen?

«Om du noen gang vil selge Sylvia, vær snill og prøv om du kan finne meg.»
«Vær takknemlig og glad, og lev og elsk som vi gjorde. Jeg ønsker deg og Sylvia det beste!»

Bilde: Facebook kilde

Kraften til sosiale medier
Etter at Kevin hadde lest brevet la han det ut på sosiale medier. Da tok en kvinne ved navn Tammi fra Kansas kontakt med han og hun startet en innsamling for å kunne gi bilen Sylvia tilbake til Sabrina. Tammi sin innsamlingsaksjon var en stor suksess og det var nå mulighet for å gjenforene bilen med sin rettmessige eier.

Sabrina gjenforenes med bilen Sylvia
Sabrina hadde nok ikke våget å tro at hun noensinne ville blitt gjenforent med bilen hun hadde så mange kjære minner med, men det ble hun. Det beviser at folk flest bryr seg og jobbet sammen for at dette skulle skje.

Nedenfor kan du se Sabrina som gjenforenes med bilen sin.

Spre videoen videre for å vise at det fremdeles finnes mye godhet igjen i verden.
Absolutt alle burde få med seg denne!


LES OGSÅ: Kunne du bodd i denne bobilen? Vent til du ser innsiden!

Relaterte artikler