-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainmentFar og datter gjør seg klar for dansen - sekunder etterpå så...

Far og datter gjør seg klar for dansen – sekunder etterpå så jubler publikum

- Annonse -

Det er noe spesielt med dans som kan bringe mennesker nærmere sammen, spesielt når det er en slikt sterkt bånd som mellom Sam West og hans datter Sydney Kemble West. Disse talentfulle danserne har gjort seg bemerket på dansegulvet, og deres triumf under NSDC i Myrtle Beach har virkelig satt dem på kartet.

Sam og Sydney har en lidenskap for Shag-dansen, en energisk og rytmisk partnerdans som har dype røtter i den amerikanske sørstaten. Shag er kjent for sin glidende, glade stil og musikalske sjarm, og Sam og Sydney har tatt denne dansen til et helt nytt nivå.
Shag er faktisk den offisielle statlige dansen i South Carolina!

Youtube
- Annonse -

Under NSDC konkurrerte de i den mest krevende kategorien og danset til den ikoniske sangen «Stand By Me.» Deres yndefulle og samstemte bevegelser, sammen med følelsen og lidenskapen de la inn i hver dansetrinn, etterlot dommerne i ærefrykt. Det var som om de to var i fullstendig harmoni med musikken og hverandre.

Youtube

Men det som virkelig gjør Sam og Sydney til en bemerkelsesverdig duo er deres sterke bånd som far og datter. Dansen har alltid vært en viktig del av deres liv, og de har brukt timevis på å trene og forberede seg sammen. Denne konkurransen var ikke bare en sjanse til å vise frem deres dansetalent, men også en mulighet til å feire deres unike forhold.
Sam West og Sydney Kemble West har virkelig vist verden at dans kan være mer enn bare en kunstform; det kan være en måte å dele lidenskap, glede og kjærlighet på!
Selv om opplevelsen må ha vært uforglemmelig for paret, dro de også hjem som mestere. Familietid er virkelig gull!


Se video av deres fantastiske fremføring her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Truls Svendsen deler gladmelding som alle må få med seg: «I dag er vi..»

Del gjerne videre slik at enda flere får med seg denne fantastisk dansen. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -