Annonse

Familien satt på pizzaen i ovnen – plutselig kom det en rar lukt! Da hun åpnet ovnen fikk hun se to øyne!

Av

Familien skulle kose seg med pizza, men etter noen minutter kjenner de en merkelig lukt fra ovnen. De åpner ovnsdøren og blir helt sjokkert nå de blir møtt av to øyne!

Bilde: Youtube/WXII News

For mange er jula en tid for tung mat. Ribbe, pinnekjøtt, sylte, postei, medister og julepølse – det kan bli mye kjøtt, så da er det et lite kjærkomment øyeblikk med pizza etter all julemat.

Nå i romjulen skulle Amber og Robert Helm bare ha seg et godt lite kvelds måltid da de plutselig merket en ekkel lukt som spredde seg gjennom huset.


Bilde: Youtube/WXII News

De forsto straks at den vonde lukten kom fra ovnen, «Jeg åpnet ovnen og tenkte ‘er dette en del fra ovnen?’ Jeg så nærmere på, og det var en slange!» sa Amber til New York Post. De var helt sjokkert over å finne slangen i ovnen. Det var ikke lenge siden de hadde lagd julemat i ovnen og da var det ingen slange der.

Bilde: Youtube/WXII News

De har heller ikke tidligere hatt slange i huset, så de var noe bekymret for deres to sønner, så de tilkalte eksperter etter hendelsen. Etter at de hadde fjernet slangen og den ubehagelige lukten satt de ovnen på selvrensing.

Her kan du se et lite nyhetsinnslag om hendelsen: 

Det var endelig godt det gikk så bra! Det kunne jo gått riktig ill for både mennesker og dyr. 
Del gjerne videre denne historien med dine venner.


LES OGSÅ: Hun finner 2 store Pyton slanger i dusjen, se hvordan hun får dem ut!

Relaterte artikler