Annonse

Familien fikk seg en stor overraskelse da de skulle ta et familiebilde! Det de fikk se i bakvinduet sjokkerte dem!

Av

Hvem elsker ikke å ta en liten selfie av settingen man er i? Enten vi er ute med venner eller en familie sammenkomst, en selfie er en fin måte å feire øyeblikket og huske det for alltid.


Som vi alle vet, har selfies blitt en del av vår kultur, og i utgangspunktet har alle tatt en. Og mange vil dele sine øyeblikk og offentliggjøre det på sosiale medier.

Richter familien bestemte seg for å ta bilde av familien på tur, en tilsynelatende helt vanlig setting, og de ønsket å dokumentere det.


Imidlertid skjedde det noe når de tok en selfie som ville få familiemedlemmene til å skrike.

Bilde: Kilde

Erik og hans kone Amber, og deres tre barn bestemte seg for å ta en biltur fra deres hjem i Oregon. Richter familien var spent på turen og hadde pakket bilen full av og var klare til å reise.

Richter døtrene var spesielt begeistret for ferien fordi de hadde var høstferie. De hadde fri fra skolen og hadde ikke noen lekser, tester eller prosjekter å gjøre. Alle var i godt humør da de pakket opp bilen, og de var alle glade for å være sammen og ha fri fra jobb og skole.

Amber er vanligvis den i familien som liker å ta bilder, men denne gangen var det Erik som bestemte seg for å ta et bilde.

Amber planla å dokumentere alle aspekter av familieturen og skulle lage en utklippsbok med alle bildene de skulle ta.

Bilde: Kilde

Den eneste som manglet på familieturen var sønnen Rowan Richter som var i det amerikanske forsvaret.

Rowan savnet familien sin, men han hadde ingen mulighet for å dra hjem når han ønsket. Etter hvert kom endelig dagen hvor han fikk muligheten til å dra hjem til familien sin. Da bestemte han seg for å gjøre det til en overraskelse – men ikke en hvilken som helst overraskelse. I samarbeid med faren sin hadde de tenkt ut en plan om en overraskelse for familien.

Før Erik startet bilen ville han ta en liten selfie for å dokumentere starten på familiens biltur, alle skulle smile å se inn i kamera, og det de ser inn i kamera gir dem en stor overraskelse, for i alle disse smilende ansiktet oppfatter de plutselig en annen person, broren deres Rowan står bak bilen!


Endelig fikk mammaen og søstrene se Rowan igjen, for en herlig gjenforening!

Se videoen og se hvor overrasket de ble:

Forsidebilde: Youtube/Erik Richter

Relaterte artikler