Annonse

Familien er så fattige at sønnen deres ikke får behandlingen han trenger for å beholde synet sitt!

Av

 

DETTE ER HJERTESKJÆRENDE! FAMILIEN ER SÅ FATTIGE AT SØNNEN DERES IKKE FÅR DEN BEHANDLIGENE HAN TRENGER FOR Å BEHOLDET SYNET SITT

Lille Jailian Kaipeng fra India er rammet av en svært sjelden kreft form som gir store smerter, den lille guttens forelder er svært fattige og faren tjener bare i underkant av 2 dollar daglig, men er for øyeblikket arbeidsledig

I følge spesialister gutten har sett så vil han miste synet uten de nødvendige operasjonene og behandling og i dag kan han ikke en gang lukke de igjen. Familien føler seg svært hjelpeløse og sier de daglig gråter når de tenker på skjebnen sønnen deres går i møte.Bilde: dailymail.co.uk

En gruppe journalister som har fått nyss i denne saken har nå satt opp en innsamlingsaksjon for å hjelpe denne lille gutten sånn at han forhåpentligvis går en lysere fremtid i møte.

Disse hjerteskjærende bildene avslører den vanskelige situasjonen denne lille gutten og hans familie befinner seg i, hvordan han sakte men sikkert holder på å miste synet på øynene fordi hans foreldre er for fattige til å betale for den behandlingen han trenger.Bilde: dailymail.co.uk

Da Jailian var født var han som alle andre friske spedbarn, men da han var rett over 2 mnd. gammel begynte hans foreldre å se at øynene hans hovnet opp. Den kreft formen han har gjør at øynene hans blir presset fremover så mye at han ikke lengre klarer å lukke igjen øyenlokkene.

Jailians mor som kun er 25 år sier at alle legene de har oppsøkt sier at de må ta han med til ett av de store sykehusene i byen, men dette er dessverre alt for kostbart for den fattige familien som så vidt har penger til mat på bordet.


Bilde: dailymail.co.uk

Når de er ute i landsbyen så stirrer folk sjokkert på den lille gutten og mor sier dette er svært hjerteskjærende for henne å oppleve og at de føler seg hjelpeløse og desperate etter hjelp.

Hans far forklarer at da de oppdaget at sønnen øyner startet å hovne opp bare ett par mnd. etter at han ble født, så de en rød linje på øyeeplet hans og at de var svært sjokkerte over de de oppdaget.

Første gang de tok med seg lille Jailian til de lokale legene kunne ingen av de si hva som var galt med den lille gutten, så de fikk med noe medisiner og fikk beskjed om å ta den lille gutten med seg hjem. Men tilstanden til den lille gutten fortsatte bare å bli verre og verre.


Bilde: dailymail.co.uk

De siste to årene har forelderen hjelpeløse sett på at tilstanden hans har forverret seg uten å kunne gjøre noe for å hjelpe. Desperate har de solgt det de kan av private eiendeler, men dette er lagt i fra nok til å betale for den behandlingen han trenger. Familien sier at de hverken har penger eller kunnskapen de tenger for å kunne hjelpe sønnen sin.

Den lokale menigheten fikk nyss i situasjonen til denne uheldige familien og bisto med midler til å se en ny lege som kunne stille diagnosen på den lille gutten, dessverre kunne han ikke sette i gang noen behandling da han ønsket at en annen lege skulle se over før de la en plan om behandling.


Bilde: dailymail.co.uk

Faren sier at de er takknemlige for at de fikk oppsøke denne legen, men at de nå kun har fått en diagnose som de ikke vet noe om og at de ikke har penger til å legge noe videre plan for behandling. Han sier videre at hans kone gråter seg i søvn hver dag og at de to er rådløse med tanke på hva de kan gjøre for den lille gutten. Det er ingen jobber og å oppdrive og familien har ingen penger igjen og bor midlertidig hos sine foreldre.

Dr Shashidar som jobber ved sykehuset i Delhi sier at det er av høyeste nødvendighet at gutten blir tatt inn sånn at de kan få tatt en biopsi og satt i gang nødvending behandling før det er for sent. Han kan også fortelle at dette er en svært sjelden diagnose for en så liten gutt og at den operasjonen og behandlingen gutten må igjennom er svært kompleks men nødvendig for at han skal få beholdet synet sitt og slippe å lide sånn han gjør i dag.

Faren sier at han føler seg som verdens mest ubrukelige far og at det er forferdelig å se sønnen lide på denne måten uten å kunne hjelpe til.

Det pågår nå en innsamling til denne uheldige familien og vi håper og tror at det vil bli samlet inn nok penger til å redde denne lille gutten og hans familie.

Her kan du støtte pengeinnsamlingen:

http://www.crowdfunder.co.uk/jailian-kaipeng-appeal

Del gjerne videre for å hjelpe familien.

Kilde: dailymail.co.uk

Relaterte artikler