12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisEventyrlig oppussing: Ole Mikal Rosén-Lystrup deler ærlig beskjed om programmet- dette...

Eventyrlig oppussing: Ole Mikal Rosén-Lystrup deler ærlig beskjed om programmet- dette sier han

- Annonse -

TV3’s hjertevarme program «Eventyrlig Oppussing» har vært en favoritt blant norske TV-seere siden 2015. Dette unike showet, ledet av den karismatiske programlederen Halvor Bakke (52), tar seerne med på fantastiske reiser til noen av Norges mest forbløffende steder.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Halvor Bakke (@halvor.bakke)

- Annonse -

I «Eventyrlig Oppussing» får vi oppleve et dedikert team som forvandler hytter og hus på de mest utrolige stedene rundt om i landet. Resultatet er alltid en visuell fest for øynene og en inspirasjon for alle som drømmer om å forvandle sine egne hjem.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ole Mikal Rosén-Lystrup (@oledrivved)

Den niende sesongen av dette hjertevarme programmet har nylig hatt premiere, og den første episoden ble allerede sendt på skjermen. I årets sesong tar teamet oss med på en reise fra sør, med besøk til Hvaler og Larvik, helt opp til det majestetiske Svalbard i nord.

- Annonse -

Halvor Bakke selv sier følgende om å velge reisemål i årets sesong: «Det er nesten umulig å velge i år, men kanskje mest spektakulært var Svalbard helt på 78 grader nord, og jeg vil si det var sesongens høydepunkt.»

Men «Eventyrlig Oppussing» handler ikke bare om oppussing – det gir oss også sjansen til å bli kjent med Halvors dyktige medhjelpere. Ole Torkel Gjerset, Ole Mikal Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen er ikke bare dyktige fagfolk, men også sprudlende personligheter som inspirerer oss alle.

I den første episoden av denne sesongen tar gjengen oss med til den vakre øya Rott, som er den største øya i Sola kommune. Der står et gammelt jærhus som skal få en etterlengtet oppussing.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ole Mikal Rosén-Lystrup (@oledrivved)

Ole Mikal Rosén-Lystrup, en av de talentfulle medhjelperne, deler sin entusiasme for prosjektet på Instagram: «Rott er Rått. For en uke det var. Fra første gang jeg besøkte øya i januar 2022 visste jeg at her skulle vi lage TV, med litt av livets mirakel som krydder. Hit skal jeg tilbake.»

Sveip til venstre for å se flere av bildene han har lagt ut.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ole Mikal Rosén-Lystrup (@oledrivved)


«Eventyrlig Oppussing» er ikke bare et TV-program; det er en inspirasjon for alle som drømmer om å forvandle sitt eget hjem til et eventyr. Sesong 9 tar oss med på nye oppussings-eventyr i vakre norske omgivelser, og det er en glede å følge Halvor Bakke og hans dedikerte team på reisen.

LES OGSÅ: Anne Lindmo deler ærlig beskjed om familielivet: «gråter over…»

Vi gleder oss til mange flere episoder av det fantastiske programmet. 
Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -