-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendis«Eventyrlig oppussing» med Halvor Bakke varsler om endringer i programmet - dette...

«Eventyrlig oppussing» med Halvor Bakke varsler om endringer i programmet – dette skjer nå

- Annonse -

«Eventyrlig Oppussing», med programleder og interiørekspert Halvor Bakke(53), har vært en seerfavoritt siden 2015. Programmet som tar seerne med på en reise rundt i Norge, hvor Bakke og hans team forvandler hytter og hus på spektakulære steder til fantastiske mesterverk. I den niende sesongen av programmet, har det skjedd en bemerkelsesverdig endring.

- Annonse -

Supersnekkeren Ole Mikal Rosén-Lystrup, kjent for sitt ikoniske utseende med cowboyhatt og kreative ideer, har vært en integrert del av serien gjennom åtte sesonger og 66 episoder. Nylig kunngjorde han imidlertid at han forlater showet for å søke nye eventyr, inkludert utgivelsen av en bok som deler hans historier og prosjekter fra «Eventyrlig Oppussing».

For å fylle det tomrommet Ole Mikal etterlater, har Halvor Bakke hentet inn en ny profil: Rune Omdal Strandenes fra TV-programmet «Tid for hjem» på TV2.
Rune, som har vært en engasjert snekker på skjermen i flere år, er kjent for sin ekspertise i møbelsnekkeri og detaljorienterte arbeid. Han brenner for å skape unike løsninger som passer perfekt til kundenes behov.

En gladnyhet!
Vi har fått med oss snekker Rune Strandenes på laget (kjent fra Tid For Hjem). Han skal være med på alle…

Publisert av Eventyrlig oppussing Tirsdag 14. november 2023


- Annonse -

Rune Strandenes’ tilknytning til «Eventyrlig Oppussing» har blitt godt mottatt av publikum, med mange som uttrykker spenning og forventninger til hans bidrag i de kommende episodene. Hans erfaring og kreativitet antas å bringe en ny dimensjon til programmet.
Halvor Bakke, sammen med sitt nye team, ser nå frem til å fortsette å skape magiske oppussingsprosjekter rundt om i landet, og holder seerne engasjert og inspirert i ytterligere to sesonger av «Eventyrlig Oppussing»

LES OGSÅ: Sophie Elise deler nytt bilde fra ultralyden – viser frem livet i magen

Del gjerne videre slik at enda flere får med seg denne herlige nyheten. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -