Annonse

Etter flere års kamp ble hun endelig gravid – Da avslørte ultralyden plutselig den grusomme sannheten!

Av

Callie Hayes, 22, hadde to spontanaborter og en mislykket runde med IVF før en intern ultralyd avslørte den dødelige sannheten.
Legene fant ut at Callie led av hydrosalpinx en sjelden medisinsk tilstand der en eggleder er blokkert med en vannholdig væske.
De fleste som lider av hydrosalpinx har ingen symptomer og oppdager bare at de har tilstanden etter flere mislykkede graviditeter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Callie hayes (@calliehayes1) on

I Callies tilfelle lekket den ødelagte venstre egglederen væske inn i livmoren hennes, og forhindret at embryoer implanterte seg ordentlig og hun aborterte.
Til tross for legenes harde dom ville hun ikke gi opp drømmen om et barn.
«Legene beskrev det for meg som om væsken hadde gitt livmoren min et surt bad hver måned, så kroppen min hadde egentlig forgiftet de ufødte babyene mine ved et uhell»
«Hjertet mitt var knust, og selv om det ikke var noen garantier for at jeg ville bli gravid i fremtiden, etter at egglederen var fjernet, måtte jeg gi den en ny sjanse», forteller hun til The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Callie hayes (@calliehayes1) on

Hun fikk to behandlingsalternativer – å klippe den skadede egglederen, eller å få den fjernet helt.
Hun gikk gjennom en gynekologisk laparoskopi der kirurger fjernet hennes venstre eggleder som var skadet, den hadde hovnet opp og den var nesten ti ganger så stor som en normal.
Callie valgte å få den skadede egglederen fjernet i håp om å forbedre fruktbarheten, og heldigvis ble hun gravid bare to uker senere.
Nå er hun en glad mamma til skjønne lille Teddy, og nå snakker Callie om opplevelsen sin for å informere andre om tilstanden, som kan forårsake blokkeringer og smerter og kan føre til infertilitet og spontanaborter.


Vi vet det har vært en hard kamp, men endelig har dere fått deres vakre lille Teddy! 
De beste lykkeønskninger for livet!

LES OGSÅ: Teddy inviterte 32 venner for å feire 6 års dagen, men INGEN kom! Ta tok noen handling!

Forsidebilder: Instagram skjermdump / calliehayes1


Relaterte artikler