Annonse

Etter at Wenche Andersen ble borte fra TV skjermen – Har hun nå en ny oppdatering!

Av

Nå er det ca to uker siden vår alle tv kokk, Wenche Andersen ble borte ifra TV skjermen.
Det er mange som savner å se henne på kjøkkenet, og gleder seg veldig til hun er tilbake igjen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🌸 God sommer til dere alle med oppskrift på pavlova med fyldig vaniljekrem og friske bær 😊 Kaken har fått navn etter ballettdanserinnen Anna Pavlova. Jeg laget en STOR porsjon , dvs dobbelt oppskriften , fyller en stor langpanne . Litt lenger steketid ca 2 timer . Les igjennom hele oppskriften før du begynner !😊 Marengsbunn: 6 eggehviter,romtempererte 1/4 ts salt 250 g sukker (fint) 1 ss maisennamel 1 ½ ts bringebæreddik ev saft fra sitron ( kan sløyfes , kun for smak ) Viktig at bakebollen er helt ren og fri for fett (gni den ev med litt sitron) Varm stekeovnen 120 oC. Bruk en kjøkkenmaskin og pisk eggehviter og salt til de danner et mykt «skum». Øk hastighetene på kjøkkenmaskin og pisk videre til «skummet» danner stive topper, tilsett sukker litt etter litt. Pisk til blandingen er stiv og blank og alt sukker er oppløst. Sikt inn maisennamel, tilsett eddik og vend lett sammen med en slikkepott. Legg bakepapir på et stekebrett, tegn stor sirkel 26-28 cm. Fordel blandingen i sirkelen , ca. 2 ½ cm høy. Stek på nederste rille i varm stekeovn (120 oC) i ca. 1 ½ time til bunnen er sprø på yttersiden og lys kremfarget. Skru av stekeovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til kaken er avkjølt, stekeovnsdøren på gløtt, gjerne natten over, Kakebunnen kan steks flere dager i forveien. Oppbevar den i kald stekeovn, eller pakk den i et kjøkkenhåndkle og oppbevar tørt (ikke kaldt), på kjøkkenbenken. Pavlova pyntes rett før servering. Fordel vaniljekremen ev blandet mrd pisket krem over bunnen og pynt med friske bær. Jeg har brukt jordbær, blåbær, mango, kiwi og frisk mynte.

Et innlegg delt av Wenches kjøkken (@gmnwenche)

Årsaken til at hun plutselig ble borte, er grunnet sykdom.
Wenche er veldig aktiv i sosiale medier, å deler ofte flotte menyer å retter på Instagram.
Hun delte også en oppdatering til alle sine følgere, og fortalte at hun var blitt syk og måtte derfor holde seg borte ifra jobben.

Nå kommer hun endelig med en god nyhet, som mange har ventet på. 
Dette er hva hun skriver på Instagram:


«HEI alle sammen !
Gleder meg til jobb igjen i morgen.
Tre søsken får endelig sitt ønske oppfylt ( sikkert andre barn .. og voksene også)
Det står melkesjokoladekake med gul krem på menyen 👍. Torsdag byr GMN kjøkkenet på lammestek med en god saus og tilbehør og fredag blir det fromasj med forskjellige smaker toppet med en kvikklunsj «krønsj». Ønsker dere en fin dag .
Sees i morgen 🤗 Wenche»

Hun delte også et flott bilde av en blomst.

Vi gleder oss masse til du er tilbake igjen på TV skjermen. Det er nok mange som skal sitte klare for å følge med, når hun nå skal i gang med spennende retter og oppskrifter.


Send henne gjerne en hilsen i kommentarfeltet. 

LES OGSÅ: Wenche fra God morgen Norge, har fått et uventet tilbakefall: – Verre i dag…»!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / gmnwenche/

Relaterte artikler