4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrEt rart dyr blir funnet alene i skogen - når de klipper...

Et rart dyr blir funnet alene i skogen – når de klipper av 35 kilo hår får de sjokk av det som har skjult seg under pelsen!

- Annonse -

Fra tid til annen kan vi alle føle at det er behov for en forandring i livet vårt, enten det er å bytte jobb, flytte til et nytt hjem eller til og med prøve en ny frisyre. Men noen ganger kan behovet for en endring være mer enn bare en ønsket tanke, det kan være en nødvendighet.

Dette var tilfellet for sauen Baarack, som har blitt verdenskjent etter å ha fått kuttet av hele 35 kilo med ull. Baarack hadde levd hele livet sitt i det fri uten mulighet til å vedlikeholde ullen sin, og da han ble funnet i en skog i Australia var det vanskelig å skille ham fra en haug med ull.

🚨 BREAKING NEWS🚨 Tune in to 9 News tonight (5PM & 6PM AEST) to meet our latest arrival Baarack and see his incredible…

Publisert av Edgar’s Mission Fredag 5. februar 2021

- Annonse -

Takk være dyreorganisasjonen Edgar’s Mission, fikk Baarack den nødvendige hjelpen han trengte for å kvitte seg med den enorme ullen sin og starte et nytt liv. Selv om klippingen var en utfordring, var resultatet helt fantastisk.

Baarack from the brink comes the opportunity to live…

No longer on the brink of certain death is Baarack. He was pulled…

Publisert av Edgar’s Mission Tirsdag 9. februar 2021

Baarack er nå blitt en av mange reddede sauer ved Edgars misjon og har funnet et trygt sted å bo og leve lykkelig resten av livet sitt. Det var en utrolig transformasjon som viser hvor modige og motstandsdyktige sauer faktisk kan være.
Se video av Barrack her:

Selv om det kan være skremmende å gjøre store endringer i livet, kan det noen ganger være nødvendig for å oppnå et bedre liv.
Baaracks historie minner oss om at vi alle kan få hjelp og støtte når vi trenger det, og at det er aldri for sent å starte på nytt.


- Annonse -

Se video og opplev Barracks transformasjon her:

Del gjerne videre denne sterke historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Prins Harry avslører en hemmelighet –  han har båret på lenge: «Jeg har…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -