10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisEspen Lervaag med ærlig helsebeskjed om innleggelse: «Det er...»

Espen Lervaag med ærlig helsebeskjed om innleggelse: «Det er…»

- Annonse -

Skuespiller, komiker og TV-personlighet Espen Lervaag(45) har deltatt i en rekke TV-programmer, blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen», «Sofa» på NRK og «Farmen kjendis» på TV2.

Han hadde en lovende karriere som fotballspiller og spilte i andre divisjon. Alt så ut til å være på stell for en lang karriere som fotballspiller, men så fikk han en skade som endret alt og førte ham inn på en annen karrierevei både som serieskaper, tekstforfatter, regissør og skuespiller.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Espen PA Lervaag (@espenpalervaag)

- Annonse -

Espens liv har vært langt fra dramafritt. Han har tidligere delt sine år med rusavhengighet i media. Når moren hans død i 2002, eskalerte drikkingen. Han drakk på jobben, fikk økonomiske problemer og mistet leiligheten sin, faren sørget for at han fikk kommet seg på en 10-måneders rehabilitering i 2006.
«Å være åpen om tiden min som rusmisbruker har vært bra for meg. Det var noe jeg ikke delte på lenge. Det handlet om å få alle brikkene på plass og lande trygt før jeg følte at det var noen vits i å dele det», forteller Espen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Espen PA Lervaag (@espenpalervaag)

- Annonse -

Espen var på rehabilitering på Evangeliesenteret i 10 måneder, og det var da jobben startet.
«Jeg følte meg ikke frisk når jeg kom ut. Man har økonomi som må ryddes opp i, man skal få i gang relasjoner, og man skal komme seg tilbake i jobb
Det er mange man skal si unnskyld til. Noen tar imot unnskyldningen, mens andre gjør ikke det, og det er helt greit», sier Espen Lervaag ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Espen PA Lervaag (@espenpalervaag)


«Jeg gjorde jo det, men skulle gjerne vært foruten. Jeg anbefaler ingen å gå gjennom dritt for å komme sterkere ut av det».
Det tok han seks år før han rørte alkohol, men i dag har han et helt normalt forhold til det.
«Jeg er ikke redd for tilbakefall, men jeg er veldig forsiktig med å drikke når det er dårlig stemning», sier Espen Lervaag.

La oss sende han mange varme og gode klemmer.
Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Farmen Aleksander avslører oppsiktsvekkende detaljer –  Dette ble ikke vist på TV!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -