Annonse

Erlend Elias er knust av sorgen – Dette er hva han selv sier!

Av

Erlend Elias Bragstad har virkelig blitt et kjent ansikt i hele Norge.
Han har dukket opp  i mange tv programmer, og blitt kjent som en dyktig stylist.
Han er veldig flink til å dele med det norske folk, alt som skjer i hans liv, og dette gjør han via sosiale medier.

Det siste programmet han var med, var Farmen Kjendis, der ble han virkelig en riks kjendis på mange måter.
Men han har også tidligere vært med i Skal vi Danse på TV2.

Han åpnet seg litt til se og hør, etter han la ut et innlegg på instagram.

Han deler nå siste nytt fra hans liv, og ordene til Erlend rører oss til tårer.
Erlend Elias har mistet sin kjære pappa.

Vi føler med deg Erlend, det å miste en av foreldrene er kanskje noe av det tøffeste man kan oppleve i livet!


Dette er noen av de sterke ordene Erlend delte på sin instagram på tirsdag.

I dag sovnet min kjæreste pappa inn. Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme. En hverdag uten å få kunne ringe deg og be om råd, hjelp eller bare snakke sammen er bare så fjern. Jeg elsket deg så høyt kjære pappa, respekterte deg og så veldig opp til deg.

I dag sovnet min kjæreste pappa inn. Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme. En hverdag uten å få kunne ringe deg og be om råd, hjelp eller bare snakke sammen er bare så fjern. Jeg elsket deg så høyt kjære pappa, respekterte deg og så veldig opp til deg. Inni hjertet mitt vil du bestandig være, der skal jeg lytte etter svar når jeg står i ett veiskille, kjenne den store varme hånden din stryke meg på kinnet når jeg er utafor. Jeg skulle gjort alt for å få en dag til med deg, der vi kunne ledd og diskutert. Din humor og din intelligens vil vi alle huske. Vi sees i den store evigheten kjære pappa💔🙏😓#love #pappa #family #memoriesneverdie

Et innlegg delt av Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

Han forteller til Se og Hør etter innlegget, at han bare rett og slett trenger litt ro rundt seg. Han trenger tid for seg selv.
Men han sier også at han ikke vil forteller noe dypere om hva som skjedde, eller noe rundt den triste meldingen han delte på sin instagram.

Erlend har vært mye sammen med faren sin denne sommeren, ettersom hans far har vært mye på sykehuset.

Vi kondolerer så mye Erlend, vi alle føler med deg. Vi sender deg mange varme og gode klemmer med dette innlegget.
Del videre for å å sende dine kondolanser til Erlend.

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen deler en rørende melding til sin kjære Petter!

Det er ufattlig vondt å miste noen man er så glad i.


Forsidebilder: instagram.com/erlendelias

Relaterte artikler