4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisErlend Elias Bragstad åpner opp om helsen etter legens hjerteskjærende ord: «Legen...

Erlend Elias Bragstad åpner opp om helsen etter legens hjerteskjærende ord: «Legen sa at…»

- Annonse -

Kjendisstylist, influenser og TV-personlighet Erlend Elias Skoglund Bragstad(40), forteller åpenhjertig i podkasten «G-punktet» med Iselin Guttormsen(35), om den vanskelige og tunge tiden hvor han gikk på en stor smell.
«Legen sa at jeg kanskje hadde to år igjen hvis jeg fortsatte sånn», forteller Erlend.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

- Annonse -

I 2018 gikk han på en smell hvor han møtte veggen, han ble deprimert, la på seg flere kilo og var sengeliggende. For å takle depresjonen startet han med antidepressive piller, og i tillegg gikk han på medisiner mot angst.
Han forteller at det startet med at han fikk kreft, så ble det slutt med kjæresten og deretter mistet han faren sin.
«I tillegg hadde jeg drevet rovdrift på meg selv, siden jeg jobber i en verden hvor man egentlig ikke har muligheten til å sette ned foten så ofte. Jeg var med på alt som var av reality, hadde show og alt gikk i ett»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

«Jeg fikk ikke tid til å puste mellom slagene, men så var det jo også veldig overveldende siden jeg var så heldig som fikk lov til å være med på så mye. Så ble det bare mer og mer og det var kjempegøy», sier Erlend ifølge Dagbladet.
Erlend oppsøkte hjelp for å få livet på rett kjøl igjen, men en video fra faren åpnet øynene hans:
«Jeg fant en video av pappa før han ble syk. Han syntes jeg var litt teit og kjeftet på meg, fordi jeg var irritert over noe på Snapchat, i videoen spurte pappa hvorfor jeg ville kaste bort tida mi på småting, og minnet meg på at livet er et kort øyeblikk – mens døden og evigheten er mørk, lang og stor».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

- Annonse -

«Så jeg lå jo og scrollet da denne videoen av pappa dukket opp. Og da skjedde det egentlig ganske umiddelbart at jeg fikk en oppvåkning, og innså at jeg måtte ta grep», forteller Erlend Elias. Erlend har senere tatt grep og gått ned 40 kilo, og er i dag på et langt bedre sted både fysisk og psykisk.


Har du psykiske utfordringer som varer over flere uker, og som i stor grad påvirker din evne til å fungere i hverdagen, bør du kontakte helsetjenesten.
Ofte kan det holde å snakke med noen du kjenner om hvordan du har det. Det kan være en i familien din eller en venn, eller kontakt noen andre du har tillit til som en kollega eller en lærer.

La oss sende han mange styrkeklemmer og hjerter. 
Del gjerne videre med dine venner slik at flest mulig får med seg dette. 

LES OGSÅ: Heine Totland deler åpenhjertig beskjed, etter familiesorgen: «I dag er…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -