Annonse

Erlend Elias åpner opp om den hjerteskjærende fortiden: «Mamma spurte aldri»!

Av

Erlend Elias Bragstad har blitt et kjent navn og ansikt i løpet av årene.
Det hjalp også godt på da han var med i Farmen kjendis. Erlend er et multi talent, en anerkjent stylist, make-up artist og frisør.
Han holder også foredrag i hele landet, og gjør også konferansier jobber.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I kveld på @nrk kl 1945 så får dere meg på safari, noe som kom til å forandre meg som person, finne seg selv vil vel noen kalle det, jeg vil si, finne tilbake til mine røtter og føle på en enorm frihetsfølelse ! Så har jeg ikke navnet #erlendelias alene lengre🙈, dette gleder jeg meg til å se! En helt magisk opplevelse som jeg skulle ønske alle kunne få oppleve❤️🦅❤️🦅 #safarinorge @hannececiliaaass er en fantastisk dame, hurra for henne og Norges natur og alle dyr❤️🦅🌈 @visitnorway @nrknatur SÅ ER DET NYE PODD UTE! Der får du alt fra bak kamera når vi var på tur, pluss mye mer. Link i bio❤️ Takk til @solveigotnes som castet meg, du er min engel🧚🏻‍♂️💖

Et innlegg delt av Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

Nå åpner han opp om den tunge fortiden. 
For ca 15 år siden så valgte han og åpne seg opp for sin mor skriver NRK. 
Det gikk mange år før han tok motet til å fortelle henne hva som hadde skjedd i tenårene.
Da han var på en tenårings leir for kristne, opplevde han et overgrep. Forrige uke var han tilbake på plassen han kommer ifra for å motivere flere menn til å stå frem. Han ønsker å være et forbilde og en stemme for menn som har opplevd overgrep.

Han sier at menn ofte ikke forteller noen om overgrep og vold, de tier ofte skriver NRK.
Moren hans taklet det veldig fint, og støttet han 100 % da han fortalte det.

«Mamma spurte aldri om det var sant eller ikke. Det er nok det som reddet meg. Det ga meg styrke til å stå i dette. Hadde jeg blitt mistrodd, så hadde jeg gitt opp. Med en gang»

Hans mor Ann Irene Sæter sier det rev i hjertet da hun fikk høre om det.
Det er vondt for en mamma og vite at hennes barn har bært på dette i så mange år, uten å fortelle det.


Her ser du et bilde da han feirer bursdagen til bestemoren sin.

Det var flere i salen som er imponert over Erlend Elias, og ikke minst at han tør og stå frem og fortelle dette til alle.
Det er nok mange som kanskje tør å snakke om slike ting etter at Erlend har åpnet seg opp. Erlend ønsker at hans fortid skal hjelpe flere, som har vært i samme situasjon.

Her ser du et innlegg der han er sammen med sin mor. 

Føler du også at du kanskje trenger å snakke med noen?
Da kan du helt uforpliktende ringe dette nummeret.

Ring gratis grønt nummer til landsdekkende døgnåpen telefon for overgrepsutsatte: 800 57 000

Del gjerne videre denne viktige saken med dine venner.


LES OGSÅ: Aleksander Hetland vant Skal vi danse 2019 – Dette er hans egne ord:Jeg kan ikke fatte!

Relaterte artikler