15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemKreative tipsEr du en av de som er lei av skrape is av...

Er du en av de som er lei av skrape is av frontruten? Her er dagens supertriks for isfri ruter!

- Annonse -

Det er mulig å fjerne is fra bilens frontrute raskt og effektivt ved å bruke noen få enkle husholdningsartikler. Her er noen metoder du kan forsøke:
Fyll en liten sprayflaske med en blanding av tre deler vann og en del rødsprit. Spray blandingen på den iskalde frontruten. Bruk en is skrape eller et kredittkort for å fjerne isen.
Alkoholen i blandingen vil senke frysepunktet i vannet, og bidrar til å smelte isen raskere. Det er også effektivt for å forhindre at vannet fryser på nytt når det er påført.

Bilde: Youtube skjermdump

Et annet alternativ er å bruke en avisingsspray, som er spesielt utviklet for å smelte is på bilvinduer og er tilgjengelig i de fleste bilbutikker. Spray ganske enkelt avisingsmiddelet på den iskalde frontruten og bruk en skrape for å fjerne isen.

Bilde: Biltema
- Annonse -

Hvis du ikke har noen av disse tingene for hånden, kan du også prøve å bruke varmt vann for å smelte isen. Bare pass på at du ikke bruker vann som er for varmt, noe som kan lage sprekk i frontruten.
Uansett hvilken metode du velger, er det viktig å utvise forsiktighet og ta deg god tid når du fjerner is fra frontruten. Bruk forsiktige trykk når du skraper for å unngå å skade glasset.

Se video for flere vintertips for bilen her:

Del gjerne videre slik at flere får med seg disse viktige tipsene i vinter. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Mannen ser et barn som kryper bortover gulvet på flyet – sekunder senere skjer det utrolige

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -