Annonse

Med denne enkle oppskriften kan du fjerne slim i halsen og lungene!

Av

Sliter du med slimete hals? Det kan være nokså frustrerende, men fortvil ikke. Her er tre naturlige måter å bli kvitt det plagsomme slimet på!

1. Reddik
Følg denne oppskriften fra Raw Edibles for å løse opp slimet du har i halsen og i lungene. Reddik fjerner nemlig effektivt slim! Bland to epler, en sitron, seks selleristenger, 7,5cm ingefærrot og 250-500 gram reddik. Putt det i en blender og drikk en kopp med denne juicen hver dag i en uke.

Pixabay

2. Den perfekte kombinasjon av grønnsaker
Kombinasjonen av agurk, selleri, mynte og ingefær gjør under for en slimete hals. Mynten og ingefæren løser opp slimet, mens agurken og sellerien er anti-inflammatorisk og hydrerer kroppen. Oppskriften finner du her.

3. Ingefær-te med noe ekstra
Kathy Herrmann bruker denne oppskriften når hun er syk. Kok opp en kasserolle med vann. Ta kasserollen av platen og tilsett fersk ingefær. La den trekke inn i vannet i cirka ett kvarter, før du setter det til kjøl. Når du har behov for det, varmer du en del av ingefærvannet og blander med to deler vann. Tilsett en skje epleeddik, en teskje kokosolje og en skje honning.

Prøv også: Med denne enkle metoden blir du kvitt sterk hoste og slim i lungene!


Pixabay

Vi håper dette vil hjelpe deg og dine og fjerne slim i halsen, dette virker veldig bra! Absolutt verdt å prøve!

Del videre med dine venner og kjent, klikk på knappen under for å dele videre! 


Forsidebilde og kilde: Remedydaily

Relaterte artikler