Annonse

Med denne enkle metoden blir du kvitt sterk hoste og slim i lungene!

Av

Bli kvitt slim i lungene sterk hoste med denne metoden – Fungerer godt på barn!

Det er få ting som er mer irriterende og slitsomt enn å ha slimete hals og vond hoste. Det blir vanskelig å sove om natten, og varer hosten over flere dager kan det rett og slett føles utmattende! Hoste over lengre tid kan føre til sterke brekninger og kronisk hoste. Det er det ingen som ønsker seg! Slim i halsen og hoste over lengre tid også føre til bronkitt. Selv om hostesaft kan virke lindrende, følger det også med flere bivirkninger. Svimmelhet og sløvhet er noen av dem, og når man allerede føler seg utslitt av all hostingen er dette ikke akkurat fristende.

Bilde: Kilde

Den gode nyheten er at det finnes en naturlig metode for å lindre slim i halsen og sterk hoste! Metoden kalles Honey Wrap, og denne hjemmelagde oppskriften vil lindre plagene dine. At du trenger er honning, kokosolje, mel, en serviett og litt teip!

Bilde: Kilde

Honning blir ofte brukt for å lindre sår og kløende hals. Kokosnøtt olje inneholder noe som heter laurinsyre. Denne syren oppløser beskyttelseslagene rundt virus, slik at immunforsvaret kan komme til og gjøre jobben sin! Kombinasjonen av honning og kokosolje er derfor veldig effektiv! Påfør blandingen på brystet, dekk det med en serviett eller bandasje og teip fast med medisinteip. Denne naturlige metoden kan brukes flere ganger i løpet av en uke. Voksne kan sove natten gjennom med blandingen på brystet, barn anbefales å kun ha det på i 2-3 timer.

LES OGSÅ: Dette skjer med kroppen din om du legger løk i øret!


Slik gjør du:
Bland litt honning med en teskje mel og tilsett litt oppvarmet kokosolje. Smør på en serviett og plasser den på midten av brystet ditt.
Teip servietten til brystet ditt med medisinteip.

Bilde: Kilde

God bedring og lykke til!


Del gjerne videre med dine venner! Dette burde flere prøve! 

Relaterte artikler