Annonse

Her er en enkel test som avslører mye om din personlighet! Stemmer dette med deg? 

Av

Det en test som kan avslører en hel del om din personlighet.
Dette er et så kalt Rorschachtest, det er en psykologisk projektiv testmetode som benyttes av psykologer og psykiatere innenfor den freudianske psykologiskole.
Metoden brukes til å utforske den ubevisste delen av sinnslivet. Testen består at ti offisielle billedkort med blekkflekker.
Psykologen presenterer blekkflekken i en bestemt rekkefølge og ber pasienten fortelle hva bildene forestiller.

Bildene nedenfor er ikke så korrekte som en profesjonell Rorschachtest, men det kommer til å avsløre noe interessant om din personlighet.
Ta en rask titt på bildet nedenfor, og husk det første du ser: 

Så du et tre
Da er du meget oppmerksom. Ingen kan skjule noe for deg, for du er en som legger merke til små detaljer. Du vet, og du ser alt og alle!


Så du ikke noe
Da behøver du en ferie. Det at du ikke ser noe i bildet, betyr at hjernen din er for trøtt og sliten til å utføre kompliserte oppgaver på en effektiv måte.

Så du en eksplosjon
Da er du en kreativ person med stor fantasi. Om du ikke jobber med noe kunstnerisk arbeid, er det på tide å gjøre det. Spesielt om du har en jobb nå som du ikke trives i.

Så du to hender
Da har du en sterk fantasi, men logikken er roten til alle dine handlinger. Du ser hva finnes der først, men kan tenke deg mer. Din skarpe hjerne gjør at mange henvender seg til deg for råd.


Del gjerne med dine venner, så du kan se hvilken personlighet de har!PRØV OGSÅ: Hvilket dyr du ser først, sier mye om din personlighet! Hvilket dyr ser du, og hva betyr det?

Relaterte artikler