Annonse

En tenåring tilbys skyss av en fremmed – det forandret livet hans for alltid!

Av

16 år gamle Chauncy Black hadde ingen anelse om at tilbudet om å bære en manns varer i bytte for Donuts skulle føre til flere tusen i donasjoner til sin familie.


Chauncy kommer fra en fattig familie, og alt han ønsket seg var en jobb for å hjelpe til hjemme.
For å få penger til mat sto han utenfor et lokalt varehus for å tilby kundene om hjelp til å bære varer i bytte for litt mat.
Her traff han på Matt White som ble helt rørt av 16 åringens innsats for å få tak i mat til familien.
Matt syns han var så modig som gjorde dette.

Bilde: Facebook/Matt White

«Han så flau ut, han var sulten og fattig Jeg tenkte for meg selv, hvis jeg var hans alder, tror jeg ikke jeg kunne gå opp til noen og spørre dem om mat. Jeg så på ham som han var min helt. «

Matt tok han med seg inn i butikken og kjøpte dagligvarer og toalettsaker til familien. Så tilbydde han seg å kjøre han hjem og der traff han Chauncys mamma, Barbara Martin som var invalid.
Han ble sjokkert over levekårene deres, de bodde i et hus med bare en sofa og et par lamper. De hadde ikke en gang senger, de sov på gulvet i soveposer og kjøleskapet var tomt.


Bilde: Facebook/Jody Collohan

Chauncys drøm i livet er å hjelpe andre.
«Denne fyren var fantastisk. Chauncy sa alltid at han var dårlig. Men en dag ville han ha nok penger til å starte sin egen virksomhet, slik at han kunne hjelpe andre mennesker i lokalområdet som trengte mat. » sa Matt.
For å hjelpe startet opprette Matt et fond «GoFoundMe» som heter «Chauncy`s Chance» for å samle inn penger, og målet var en gressklipper slik at Chauncy kan tjene sine egne penger og samtidig hjelpe andre.
Målet var 3-4 tusen kroner, men i løpet av 10 dager var beløpet opp i svimlende 1 million og det fortsetter å komme penger inn.

Bilde: Facebook/Matt White

Takket være Matt White har nå hele livet snudd seg for Chauncy og familien.
Se den herlige videoen hvor Chauncy viser sitt nye hjem:

En person kan virkelig endret livet ved gode handlinger! La oss hylle denne fantastiske historien ved å dele den videre!
Glem aldri at du har kraften til å endre et menneskes liv, bare ved gode handlinger.

LES OGSÅ: Mor med små barn ber om hjelp og blir oversett – Plutselig hører hun det banker på vinduet!

Relaterte artikler